Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

"Tirsdag morgen" - fagseminar i Statens Standardavtaler for bedrifter i oppstartfasen

Kluge og Connect Norge ønsker velkommen til "Tirsdag morgen", et fagseminar i praktisk selskapsrett for bedrifter i oppstartsfasen.

Ill_IPR-strategi
Legg i min kalender

Praktisk informasjon

Tid 22. november 2016 08.00 - 10.00
Sted Kluge Advokatfirma, Laberget 24, Hinna Park, Stavanger
Pris Fagseminaret er gratis
Påmeldingsfristen er utgått

Kluge og Connect Norge ønsker velkommen til "Tirsdag morgen", et fagseminar i Statens Standardavtaler for bedrifter i oppstartsfasen.

"Tirsdag morgen" er en møteserie hvor Kluge og Connect i Rogaland inviterer til korte fagseminarer med frokost og mingling for faglig påfyll og nettverks bygging.

Tema for denne "Tirsdag morgen" er Statens Standardavtaler (SSA 2015). SSA er mye brukt som kontraktsmaler for kjøp, vedlikehold og drift av IT systemer og kjøp av konsulenttjenester.

Innovasjonsbølgen i Norge generelt og Stavangerregionen spesielt medfører helt nye juridiske utfordringer når det gjelder å realisere verdien av intellektuell kapital. Kontrakter er en sentral del av en forsvarlig juridisk strategi.

Software er et område i rivende utvikling - både teknisk og kommersielt - og dette medfører helt spesielle utfordringer når det gjelder kontraktstrategi.

Kluge har særskilt ekspertise innenfor softwarekontrakter, og kan trekke veksler på kompetanse både lokalt og på kontorene i Oslo og Bergen gjennom en moderne måte å jobbe på. Dette Tirsdag morgen-foredraget byr på en unik anledning til å høre en av Norges fremste eksperter innenfor IKT-kontrakter snakke om det helt grunnleggende som enhver IT-bedrift bør ha kjennskap til når en kontraktstrategi skal bygges, nemlig bruk av Statens Standardavtaler. Dette er kontrakter som dekker de fleste elementer en IT-bedrift har behov for, og de mest brukte IT avtalene i markedet.

Foredragsholder er partner Torstein Arendt fra Kluge Advokatfirma AS. Arendt, som er partner ved Oslokontoret, har unik kunnskap til Statens Standardavtaler. Han har blant annet tidligere deltatt i utformingen av dem, og holder regelmessig heldagskurs om standardkontraktene, som ledd i utdannelse av både private aktører og statlige/kommunale virksomheter.

Dette er en helt spesiell mulighet du ikke bør gå glipp av dersom din bedrift driver med IT-relatert virksomhet.

Oversikt over kommende fagseminarer høsten 2016:

  • 13.12.16: Finansiering