Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Workshop - Fallgruver for gründerbedrifter

Kluge, i samarbeid med Håmsø patentbyrå, inviterer til workshop for oppstartsbedrifter. Temaet er hva bedrifter i oppstartsfasen bør være oppmerksomme på når de skal sikre sine viktigste verdier.

Legg i min kalender

Praktisk informasjon

Tid 04. mars 2016 09.00 - 13.00
Sted Kluges lokaler, Bryggegata 6, 0250 Oslo
Pris Gratis
Påmeldingsfristen er utgått

Workshopen er fordelt på to deler. I løpet av del 1 vil vi gjennomgå og diskutere typiske fallgruver for gründerbedrifter i plenum. Del 2 består av ca. en times tilpasset veiledning til fire utvalgte bedrifter, med fokus på hvordan akkurat din bedrift bør gå frem for å sikre sine viktigste verdier. Workshopen passer for alle bedrifter i oppstartsfasen, også bedrifter som ikke utvikler patenterbar teknologi.

Del1:

  • 09:00 - 13:00 Seminar og diskusjon i plenum
  • 13:00 - 13:45 Lunsj

Del 2:

  • 13:45 - 15:45 Oppstartsmøte for fire utvalgte bedrifter

Vi ber om at de som er interesserte i et oppstartsmøte under Del 2 gir en kort begrunnelse for hvorfor akkurat deres bedrift bør få individuelt tilpasset veiledning. Det er begrenset med plasser til workshopen, så bedrifter med gode begrunnelser prioriteres også til deltakelse på Del 1.

Bedrifter med tilknytning til medlemmer av Gründerskolen Alumni og/eller Entreprenørskolen Alumniforening har forrang foran andre. Hver bedrift kan stille med inntil to deltakere på workshopen.

Foredragsholdere er senioradvokat Kyrre Tangen Andersen fra Kluge og Krister Mangersnes fra Håmsø Patentbyrå.