Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Formuerett I: eksamenskurs i Oslo - 16.5

Skal du ha eksamen i Formuerett I (JUS3111) våren 2017? Kluge avholder eksamenskurs for studenter på 3. avdeling ved UiO.

Ill_Kluge_student
Legg i min kalender

Praktisk informasjon

Tid 16. mai 2017 16.00 - 20.00
Sted Kluges lokaler, Bryggegata 6, Aker Brygge

Undervisningen fokuserer på eksamensforberedelser, oppgaveteknikk og juridisk metode. Målet er å gi gode verktøy til sluttfasen av eksamensforberedelsene og til selve eksamen.

Undervisningen vil foregå i grupper på ca. 20 studenter. Vi mener at mindre grupper muliggjør bedre og grundigere diskusjoner der hver student kan delta aktivt, og slik få større læringsutbytte.

Omtrent én uke før hvert kurs sender vi ut en egenskrevet praktikumsoppgave som skal forberedes av hver enkelt student. Oppgaven tar for seg sentrale læringskrav med problemstillinger som typisk blir gitt på eksamen. På kursene vil vi diskutere problemstillingene med særlig fokus på fremstilling og metode. Oppgaven er krevende å svare på både materielt og oppgaveteknisk, og er utformet for å forsøke å oppnå en dypere forståelse for pensum. Vi opplever svært gode faglige diskusjoner på kursene. Faglig dyktighet er en av Kluges grunnverdier, og med undervisningsopplegget ønsker vi å bidra til faglig entusiasme og bedre resultater for studentene som deltar.

Det blir også gjennomført eksamensundervisning i Formuerett I 11. mai15. mai og 18. mai.

Dersom du melder deg på flere kursdager i samme fag, forbeholder Kluge seg retten til å bestemme hvilket kurs du får plass på.

Undervisningen i Formuerett I ledes av:

  • Andrea N. Haugen, advokatfullmektig i Kluges avdeling for industri, handel og finans. Hun arbeider hovedsakelig med rådgivning og tvisteløsning innenfor skatterett, men bistår også innenfor spørsmål knyttet til selskapsrett og generell kontraktsrett.
  • Bjarnhild Ane S. Giset, advokatfullmektig i Kluges avdeling for eiendom og entreprise. Hun arbeider med spørsmål knyttet til fast eiendom, herunder kjøp, salg, leie og utvikling.
  • Einar L. Sørensen, advokatfullmektig i Kluges avdeling for eiendom og entreprise. Han arbeider med rådgivning og tvisteløsning innen entrepriserett, og kontraktsrett generelt. Ved UiO skrev han masteroppgave om foreldelse i kontrakter.
  • Ina Aanerud, advokatfullmektig i Kluges avdeling for eiendom og entreprise. Hun arbeider i hovedsak med entreprise og generell kontraktsrett. Hun har tidligere arbeidet med undervisning og oppgaveretting ved juridisk fakultet i Bergen og er godkjent som sensor ved Universitetet i Bergen.