Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Seminar: Fallgruver i oppstartsfasen | Bryne

Gründerarena Jæren inviterer i samarbeid med Kluge Advokatfirma og Håmsø patentbyrå til seminar for oppstartsbedrifter.

Kluge_ill
Legg i min kalender

Praktisk informasjon

Tid 14. september 2017 09.00 - 12.00
Sted Gründerarena Jæren, Hetlandsgata 9, Bryne

Seminaret vil dreie seg om hvordan sikring av eiendeler på et tidlig stadium kan påvirke den senere utviklingen av et selskap i vekst. Det vil være fokus på immaterielle rettigheter, herunder registrerbare rettigheter som patenter, designrettigheter etc. Det vil også holdes innlegg om organisering og eierskap.

Dagen etter seminaret tilbys inntil seks bedrifter en gratis oppstartsamtale på ca. en time med Kluge og Håmsø, der formålet er å identifisere bedriftens mest grunnleggende juridiske behov. Oppstartsamtalene vil tilbys i Validé lokaler i Stavanger.

Kluge tilbyr i tillegg Gründerpris til enkelte bedrifter, som får status som en av Kluges Gründerbedrifter. Kluges Gründerbedrifter innvilges oppstartstilgang til Kluges digitale klientportal, rabatterte timepriser over en lengre periode og tilgang til Kluges nettverk av rådgivere. Det er opp til Kluge å avgjøre hvem som til enhver tid skal få dette tilbudet, og hva tilbudet skal bestå av. Bedrifter som innvilges oppstartsamtale oppfordres særskilt til også å søke om Kluges Gründerpris.

Program:

09.00 - 12.00: Seminar
12.00 - 13.00: Lunsj

 

logo_ill