Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Seminar: Fallgruver i oppstartsfasen | Kristiansand

Patenter og avtaler omkring IPR blir stadig viktigere. Den 6. september inviterer Håmsø patentbyrå og Kluge Advokatfirma i samarbeid med CoWorx til seminar for oppstartsbedrifter og entreprenører.

Legg i min kalender

Praktisk informasjon

Tid 06. september 2017 11.30 - 15.00
Sted CoWorx, Markens gate 8, Kristiansand
Pris Gratis
Påmeldingsfristen er utgått

Seminaret vil dreie seg om hvordan sikring av eiendeler på et tidlig stadium kan påvirke den senere utviklingen av et selskap i vekst. Det digitale skiftet og nye forretningsmodeller gir nye utfordringer. Det vil være fokus på immaterielle rettigheter, herunder registrerbare rettigheter som patenter, designrettigheter etc. Det vil også holdes innlegg om organisering og eierskap.

Dagen etter seminaret tilbys inntil seks bedrifter en gratis oppstartsamtale på ca. en time med Kluge og Håmsø, der formålet er å identifisere bedriftens mest grunnleggende juridiske behov. Oppstartsamtalene vil tilbys i CoWorx lokaler i Kristiansand sentrum.

Kluge og Håsmø tilbyr i tillegg Gründerpris til enkeltebedrifter, som får status som en av Kluge og Håmsøs Gründerbedrifter. Kluges og Håmsøs Gründerbedrifter innvilges oppstartstilgang til Kluges digitale klientportal, rabatterte timepriser over en lengre periode og tilgang til Kluges nettverk av rådgivere. Det er opp til Kluge å avgjøre hvem som til enhver tid skal få dette tilbudet, og hva tilbudet skal bestå av. Bedrifter som innvilges oppstartsamtale oppfordres særskilt til også å søke om Kluges og Håmsøs Gründerpris.

Program:

  • 11.30 - 12.00 Lunch
  • 12.00 - 15.00 Seminar