Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Frokostseminar | Er din virksomhet klar til å møte et nytt regelverk? | Stavanger

EUs nye personvernforordning (GDPR) er høyaktuell og trer i kraft i Norge i mai 2018 - er din virksomhet klar til å møte et nytt regelverk? Kluge Advokatfirma inviterer til en hyggelig start på dagen, hvor vi gir en praktisk rettet innføring i de nye reglene, med fokus på hva regelverket innebærer og hva virksomhetsledere må gjøre for å etterleve kravene som kommer.

Veiviser_ill
Legg i min kalender

Praktisk informasjon

Tid 03. mai 2018 08.30 - 10.00 Registrering og frokost fra kl. 08.00
Sted OBS! Lokale er endret til DNB Arena , Ishockeyveien 1, 4021 Stavanger
Påmeldingsfristen er utgått

Regelverket er omfattende og vil berøre alle virksomheter, og de aller fleste vil måtte gjøre noen endringer for å sikre etterlevelse. Hva slags personopplysninger registreres i din virksomhet og hvordan brukes opplysningene? Hva vil regelendringene bety for din virksomhet og hvilke tiltak bør iverksettes? Hvilke utfordringer og hvilke muligheter gir de nye reglene?

En av de viktige endringene som kommer med den nye forordningen, er at en rekke virksomheter blir pålagt å ha personvernombud/-rådgiver. Dette er en frivillig ordning etter dagens regelverk, men vil altså bli obligatorisk etter 25. mai i år. Personvernombudet skal ha en selvstendig rolle, involveres i en rekke prosesser i virksomheten, og dessuten gis ressurser til å følge opp sine ulike arbeidsoppgaver.

Har du oversikt over hvorvidt dere må ha en slik rolle i din virksomhet? Og i så fall, hva går rollen ut på og hvilke arbeidsoppgaver har et personvernombud? Hvilke kvalifikasjonskrav stilles det for å inneha denne rollen, og hvordan skal virksomhetene best mulig legge til rette for at ombudet får utført sine oppgaver på en tilfredsstillende måte?

Det begynner å haste med å få rutinene på plass i tide. For mange virksomheter trenger det ikke være så komplisert, men jobben må gjøres. Vi gir innføring i hvordan å gjøre jobben på en effektiv måte tilpasset din virksomhet.