Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Grunnleggende entrepriserett | Oslo

Advokatenes HR avholder kurs i grunnleggende entrepriserett, med Kluge-advokatene Espen Nyland og Nicolai Nielsen. Som deltaker vil du få innsikt i de ulike kontraktsmodellene og reglene for håndtering av krav på tillegg og endringer.

bygning
Legg i min kalender

Praktisk informasjon

Tid 26. november 2018 09.00 - 16.00
Sted Christiania Qvartalet Møtesenter, Oslo

Entreprisekontraktene er dynamiske av natur. Mye uforutsett kan oppstå, og erfaringen er at det knapt er noen bransje som har flere tvister enn entreprenørbransjen. Mange av disse tvistene kunne vært unngått, og posisjoner som går tapt eller blir usikre kunne vært bevart, om partene hadde hatt større forståelse for de grunnleggende spillereglene som gjelder for gjennomføringen av entreprisekontrakten.

Formålet med kurset er å gi deltakerne innsikt og forståelse i både forskjellige kontraktsmodeller og i reglene for håndtering av krav på tillegg og endring. Det vil også fokuseres særskilt på de ofte praktisk vanskelige kravene knyttet til forsering og såkalt plunder og heft. I tillegg behandles, misligholdsanksjonene, og reglene om overtakelse og sluttoppgjør.

Se advokatenes-hr.no for mer informasjon om kurset og påmelding.