Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Avgiftsrettslig «best practices» i et utviklingsprosjekt | Bergen

Merverdiavgiftsregelverket er et komplekst og lite tilgjengelig regelverk. Dette gjør seg særlig gjeldende innenfor fast eiendom. I dette seminaret vil vi se nærmere både på muligheter og fallgruver som typisk dukker opp i eiendomsutviklingsprosjekter.

bygning
Legg i min kalender

Praktisk informasjon

Tid 04. oktober 2018 16.00 - 19.00 Det blir servert tapas og forfriskninger etter kurset.
Sted Kluges lokaler, Starvhusgt. 2b, Bergen
Pris Seminaret er gratis!
Påmeldingsfristen er utgått

For å gjøre regelverket mest mulig tilgjengelig og for å illustrere noen av de muligheter og fallgruver som avgiftsregelverket byr på vil vi knytte seminaret opp mot konkrete case. Seminaret vil gi en god plattform for optimalisering av både små og store eiendomsutviklingsprosjekter.

Foredragsholder: Axel Naustdal Cooper

Axel begynte i Kluge i mai i år, og tilfører Kluge viktig spesialkompetanse. Han er advokat og spesialist innenfor merverdiavgiftsregelverket. Axel sitt fokus har fra starten i sin karriere vært på merverdiavgift og fast eiendom, og han har jobbet med eiendomsprosjekter i alle livsfasene av fast eiendom; fra utvikling, oppføring/rehabilitering, inngåelse av leiekontrakter, utleie og drift, samt kjøp og salg. Han har jobbet særlig mye med optimaliseringer av eiendomsprosjekter, og har derfor særskilt erfaring med de avgiftsrettslige muligheter og fallgruver som oppstår i forbindelse med fast eiendom.