Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Grønt Forum | Oslo

Grønt forum inviterer til tredje samling den 4. desember i Kluges lokaler: En møteplass for utveksling av ideer og inspirasjon rundt hvordan våre egne bedrifter og bransje skal bidra til bærekraftig og miljøvennlig utvikling.

Grønt Blad med logo
Foto: Unsplash
Legg i min kalender

Praktisk informasjon

Tid 04. desember 2019 19.00 - 20.30
Sted Kluges lokaler, Bryggegata 6, 3. etasje
Pris Gratis
Påmeldingsfristen er utgått

Denne gangen får vi besøk av Anders Fagernæs – Head of Sustainability i Norwegian. Anders vil holde et innlegg om hvordan Norwegian jobber for å gjøre luftfarten mer miljøvennlig.

I tillegg vil CEO Andreas Slettvoll presentere oss for Chooose – et selskap som tilbyr klimakvoter, slik at selskaper og privatpersoner kan kompensere for sitt klimagassavtrykk.

Til slutt vil advokatfirmaet Codex holde et innlegg om hvordan de ble det første advokatfirmaet i verden som ble godkjent klimanøytrale av FN.

Etter innleggene vil vi som vanlig invitere på øl, en matbit og diskusjon. Som nevnt på forrige Grønt Forum, vil vi denne gangen diskutere hvordan man kan legge til rette for miljøvennlig transport i jobbsammenheng. Et sentralt spørsmål i den sammenheng er hvordan man kan løse utfordringer knyttet til økt reisetid ved miljøvennlig transport, og hvem som skal dekke merkostnadene dette innebærer. Kan vi sammen finne frem til firmaenes nye reisepolicy?

Kort om Grønt forum

Tanken er at Grønt forum skal være en lavterskel møteplass for ideer og utfordringer i arbeidet med å gjøre våre bedrifter og bransjer mer miljøvennlig. Vi oppfordrer alle inviterte til å starte egne miljøgrupper i sitt respektive selskap, og at vi sammen kan inspirere og hjelpe hverandre til et mer miljøvennlig næringsliv.