Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Business Breakfast | Markedsoppdatering innenfor olje og gass | Stavanger

Kluge har gleden av å invitere kontakter og forbindelser til frokost, morgenkaffe og siste nytt om markedet ved inngangen til 2019.

kaffekopp
Legg i min kalender

Informasjon om kurset

Tid 30. januar 2019 08.00 - 09.15
Sted Kluges lokaler, Laberget 24, Hinna Park, Stavanger
Pris Gratis
Påmeldingsfristen er utgått

2018 var et begivenhetsrikt år innenfor energibransjen, både internasjonalt og nasjonalt. Året var preget av høyere priser (i hvert fall i begynnelsen av året), stigende aktivitet og oljeselskaper med god kontantstrøm. Lokalt var det en rekke konsoliderende transaksjoner, hvor oljeselskap slo seg sammen, noe som skaper en spennende dynamikk i bransjen. Innenfor oljeservice går det også bedre, men mer nyansert ut i fra ulike segmenter. Det tar tid å få opp aktivitetsnivået innenfor enkelte deler av bransjen.

Tore Guldbrandsøy fra Rystad Energy kommer for å oppdatere oss om markedsbildet innenfor olje og gass. Hans presentasjon vil dekke makrobildet globalt og de seneste dataene som påvirker din virksomhet, herunder om kommende prosjekter og forventet aktivitet på norsk sokkel.

Vi serverer kaffe og frokost fra kl. 08:00, og presentasjonen starter 08:30. Deltakelse er gratis og dere er hjertelig velkomne!