Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Frokostseminar | Tidligfaseutvikling frem til og med salg/kjøp av tomt | Oslo

Hvordan sikre bedre prosesser og bedre bunnlinjen i eiendomsutviklingsprosjekter? Kluge arrangerer i løpet av våren og høsten 2019 fire to-timers frokost-/ettermiddagsseminar som tar for seg utvalgte temaer ved utvikling av fast eiendom.

plantegning
Legg i min kalender

Praktisk informasjon

Tid 09. april 2019 08.15 - 10.00 Det vil bli servert frokost fra kl. 08:00
Sted Kluges lokaler, Aker Brygge, Bryggegata 6, Oslo
Pris Seminaret er gratis!
Påmeldingsfristen er utgått

Vi vil se nærmere på praktiske eksempler og saker fra tidlig fase til og med drift og utleie av ferdig utviklet eiendom. Seminarene vil gi gode innspill for prosjektoptimalisering og bedring av bunnlinjen i både små og store eiendomsutviklingsprosjekter.

Det første kurset tar for seg tidligfaseutvikling frem til og med salg/kjøp av tomt, og der vi blant annet vil se nærmere på følgende forhold:

  • Ulike samarbeidsmodeller (joint ventures, grunneieravtaler, opsjonsavtaler)
  • Sannsynlige og usannsynlige kommunale plan- og rekkefølgekrav; hva kan forventes og hvordan håndtere i tidlig fasen?
  • Ulike merverdiavgiftsrettslige problemstillinger og optimaliseringsmuligheter i tidligfaseutvikling av tomt, herunder utnyttelse av latente justeringsrettigheter mv.

Seminaret søker å skape en dialog mellom deltakerne og foredragsholderne knyttet til de ulike eksemplene og sakene som blir diskutert. Det vil derfor være relativt få plasser tilgjengelig for hvert kurs for at vi skal kunne legge til rette for dette.