Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Kursmodul 2 | Digitalt kurs i Statens Standardavtaler

Kluge inviterer til digitale kurs i Statens Standardavtaler. Målgruppen for kursene er jurister og andre som arbeider med innkjøp og leveranser av IT-utstyr, programvare og tjenester. Du vil lære om avtalene og deres virkeområde, og hvordan rett bruk av SSA forenkler dine anskaffelser og avtaleinngåelser. Kursene er praktisk innrettet og passer både for kunde og leverandør.

tech ill.
Legg i min kalender

Praktisk informasjon

Tid 18. november 2020 08.30 - 13.00
Sted Kurset gjennomføres på Teams
Pris 1 950,-
Påmeldingsfristen er utgått

Vi tilbyr tre kursmoduler hvor du kan delta på ett eller alle tre etter eget ønske. Merk at overordnet gjennomgang av den generelle SSA-porteføljen og de grunnleggende aspekter ved avtaleverket kun inngår i kursmodul 1. Deltar du kun på kurs 2 og 3 kan det derfor være en fordel å kjenne litt til SSA-porteføljen på overordnet nivå. Lysark til modulen(e) du deltar på vil bli sendt ut før kursdagen. Avtalene som gjennomgås kursdagen må kursdeltakeren laste ned fra anskaffelser.no og ha tilgjengelig i forbindelse med kursgjennomføringen.

Vi anser det lite hensiktsmessig å ha digitale kursmoduler som varer lengre enn ca. 4 timer. Vi tilbyr derfor tre kursmoduler hvor du kan delta på en, to eller tre moduler etter eget ønske. De ulike kursmodulene vil gjennomføres på Teams, hvor man får mulighet til å stille spørsmål underveis.

Kursmodul 2: Statens Standardavtaler - SSA-S og SSA-V, SSA-B, SSA-O og SSA-R

  • Gjennomgang av SSA-S, SSA-V SSA-B, SSA-O og SSA-R med hovedvekt på SSA-S og SSA-V
  • Råd og tips om tilpasninger av avtalene avhengig av hva de skal brukes til
  • Typiske problemstillinger som dukker opp i forbindelse med praktisk bruk av avtalene

Se informasjon om kursmodul 1: SSA-K og SSA-T
Se informasjon om kursmodul 3: SSA-D, SSA-L og den nye sky-avtalen fra Digir

Vi gjør oppmerksom på at antall plasser er begrenset. Vi sender ut kursbevis etter gjennomført kurs.

Kursledere

  • Advokat Torstein Arendt har mer enn 20 års erfaring med IT-kontrakter, anskaffelsesrett og teknologi-juss, og er rangert som en av Norges beste advokater innenfor området. Han er utdannet både jurist og ingeniør.
  • Advokat Stian Hultin Oddbjørnsen, som også er rangert bland de beste advokatene i Norge på dette området, har lang erfaring og spisskompetanse på IT-kontrakter, anskaffelsesrett og teknologi-juss.
  • Advokat Frederik Nordby har bred erfaring med utarbeidelse av IKT-avtaler for både offentlige og private kunder, med særlig vekt på SSA-avtalene.