Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Webinar | Kluges eksamenskurs | Bergen

Skal du ha eksamen i Kontraktsrett II (JUS131) høsten 2020? Kluge avholder eksamenskurs som webinar for studenter på 3. studieår ved UiB. Undervisningen fokuserer på eksamensforberedelser, oppgaveteknikk og juridisk metode. Målet er å gi gode verktøy til sluttfasen av eksamensforberedelsene og til selve eksamen.

Undervisningen vil foregå i grupper på ca. 20 studenter. Vi mener at mindre grupper muliggjør bedre og grundigere diskusjoner der hver student kan delta aktivt, og slik få større læringsutbytte.

Omtrent én uke før hvert kurs sender vi ut en egenskrevet praktikumsoppgave som skal forberedes av hver enkelt student. Oppgaven tar for seg sentrale læringskrav med problemstillinger som typisk blir gitt på eksamen. På kursene vil vi diskutere problemstillingene med særlig fokus på fremstilling og metode. Oppgaven er krevende å svare på både materielt og oppgaveteknisk, og er utformet for å forsøke å oppnå en dypere forståelse for pensum. Vi opplever svært gode faglige diskusjoner på kursene og vi vil legge opp til at vi kan diskutere på webinaret. Faglig dyktighet er en av Kluges grunnverdier, og med undervisningsopplegget ønsker vi å bidra til faglig entusiasme og bedre resultater for studentene som deltar.

Undervisningen vil gjennomføres kl. 14.00-16.00 følgende datoer:

  • Tirsdag 29. september
  • Torsdag 1. oktober

Våre webinarer er online seminarer du kan delta på fra hvor som helst. Vi anbefaler at du deltar fra et sted der det er mulighet for å delta aktivt i webinaret, da det i stor grad legges opp til diskusjon underveis. Meld deg på og du vil motta en påloggingslink før sendingen starter. Vi tar forbehold om at det blir tilstrekkelig med påmeldte for gjennomføring av kurs.

Dersom du melder deg på begge kursdagene, forbeholder Kluge seg retten til å bestemme hvilket kurs du får plass på.

Undervisningen ledes av:

  • Kristin Bjørlo Moe, advokat i Kluges avdeling for arbeidsrett og offentlig sektor. Hun jobber med rådgivning og tvisteløsning innenfor en rekke forretningsjuridiske rettsområder, med et særlig fokus på arbeidsrett og personvern.
  • Erlend Aarli, advokatfullmektig i Kluges avdeling for industri, handel og finans. Han arbeider særlig med rådgivning og tvisteløsning innenfor IPR, kontraktsrett og selskapsrett.