Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Webinar | Lønns- og arbeidsvilkår i bygg- og anleggskontrakter med offentlige oppdragsgivere

Både entreprenører og byggherrer sliter med å forstå reglene for lønns- og arbeidsvilkår i offentlige kontakter, enten man befinner seg på et område med allmenngjort tariffavtale eller ikke.

klugepluss
Legg i min kalender

Praktisk informasjon

Tid 28. april 2021 09.00 - 10.30 Seminaret gjennomføres som et webinar, og du mottar lenke for å følge sendingen dagen før
Påmeldingsfristen er utgått

Hvilke krav stilles som entreprenør og byggherre? Hva er «landsomfattende tariffavtale» og hvordan skal man vurdere ulike honorarstrukturer? Hvilket arbeid har vi for underentreprenører nedover i kjeden, og hva når oppdragsgiver stiller særskilte krav (for eksempel etter den såkalte Oslo-modellen)? Dette er blant de sentrale problemstillingene vi behandler. I tillegg ser vi på handlingsrommet når det gjelder arbeidstid, bruk av innleid personell, midlertidige ansatte mv.

Dette webinaret går over 2x45 minutter, og det vil være mulig å stille spørsmål.

Målgruppen er kontraktsansvarlige, daglige ledere, økonomisjefer og ledere med personalansvar eller ansvar for å kontrahere med underentreprenører.

Foredragsholdere er Nils Lie, Anders Stenbrenden og Marianne Gjerstad. Alle de tre har lang erfaring i forbindelse med rådgivning og tvisteløsning ved brudd på reglene om lønns- og arbeidsvilkår i kontrakter med offentlige arbeidsgivere.

Om #klugepluss
#klugepluss er en seminarrekke for deg som har ønske om en dypere forståelse av sentrale temaer.

× Det er dessverre ikke mulig å melde seg på