Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Generasjonsskifte og arveavgift – praktiske konsekvenser og hensyn | Bergen

Kluge inviterer til seminar om temaet generasjonsskifte og arveavgift - og du kan delta i både Bergen, Stavanger og Oslo.

Trapp og liten gutt
Legg i min kalender

Praktisk informasjon

Tid 31. august 2021 10.00 - 12.00
Sted Allehelgensgate 2, inngang A
Pris Gratis
Påmeldingsfristen er utgått

Etter regjeringsvalget i 2013 ble arveavgiftsloven opphevet. Generasjonsskifter og arveoppgjør kunne deretter gjennomføres uten arveavgift. Det spekuleres nå om at arveavgiften kan bli gjeninnført etter evt. regjeringsskifte i høst. Vi opplever at flere av våre klienter ønsker å gjennomføre generasjonsskifte nå, i forkant av evt. lovendring. Våre klienter ønsker i den forbindelse løsninger som er trygt skatte- og avgiftsmessig forankret, men som også legger til rette for innflytelse over virksomheten som overføres og utbyttepolitikk fremover.

Seminaret vil ledes av assosiert partner i Kluge, Oddleif Torvik (PhD), som er ekspert på skatterett. I tillegg vil transaksjonsadvokat Reidar Espeland Mowatt bidra med sin M&A-kompetanse.

Vi vil sørge for at alle gjeldende regler og anbefalinger for smittevern ivaretas, slik at arrangementet avholdes innenfor trygge rammer. Dette innebærer at det er begrenset antall plasser, og at det kun kan delta 1 person pr. familie/selskap.