Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Webinar | Kluges eksamenskurs | Oslo

Skal du ha eksamen i Forvaltningsrett og EØS-rett (JUS2211) eller Formuerett I (JUS3112) våren 2021? Kluge avholder eksamenskurs som webinar for studenter på 2. og 3. avdeling ved UiO.

Jente med bøker

Undervisningen fokuserer på eksamensforberedelser, oppgaveteknikk og juridisk metode. Målet er å gi gode verktøy til sluttfasen av eksamensforberedelsene og til selve eksamen.

Omtrent én uke før hvert kurs sender vi ut en egenskrevet praktikumsoppgave som skal forberedes av hver enkelt student. Oppgaven tar for seg sentrale læringskrav med problemstillinger som typisk blir gitt på eksamen. På kursene vil vi diskutere problemstillingene med særlig fokus på fremstilling og metode. Oppgaven er krevende å svare på både materielt og oppgaveteknisk, og er utformet for å forsøke å oppnå en dypere forståelse for pensum. Det blir mulighet for å stille spørsmål i chat. Faglig dyktighet er en av Kluges grunnverdier, og med undervisningsopplegget ønsker vi å bidra til faglig entusiasme og bedre resultater for studentene som deltar.

Forvaltningsrett og EØS-rett (JUS2211)

  • Mandag 10. mai, kl. 15:00 - 17:00

Pameldingsknapp.jpg

Formuerett I (JUS3112)

  • Tirsdag 4. mai, kl. 16:15 - 18:15

Pameldingsknapp.jpg

Våre webinarer er online seminarer du kan delta på fra hvor som helst. Vi anbefaler at du deltar fra et sted der det er mulighet for å delta aktivt i webinaret via chatfunksjonen. Meld deg på og du vil motta en påloggingslink før sendingen starter. Vi tar forbehold om at det blir tilstrekkelig med påmeldte for gjennomføring av kurs.

Undervisningen i Forvaltningsrett og EØS-rett ledes av:

  • Regine Skjeltorp Antonsen, advokatfullmektig i Kluges avdeling for offentlig sektor. Hun jobber særlig med anskaffelser, statsstøtte og generell EØS-rett. Regines øvrige kompetanseområder er arbeidsrett og immaterialrett.
  • Ina Ytterstad Bjørnrå, advokatfullmektig i Kluges avdeling for offentlig sektor. Hun bistår private og offentlige klienter med rådgivning og tvisteløsning innen en rekke rettsområder.

Undervisningen i Formuerett I ledes av:

  • Georg Dahlen, advokatfullmektig i Kluges avdeling for eiendom og entreprise. Georg jobber med kontraktsrett og fast eiendom gjennom kjøp, salg og leie samt utvikling av næringseiendom. I tillegg jobber Georg med tvisteløsning innenfor fast eiendom.
  • Håkon Plener Fredriksen, advokatfullmektig i Kluges avdeling for eiendom og entreprise. Han bistår med tvisteløsning og rådgivning innenfor fast eiendom, entrepriserett og alminnelig kontraktsrett