Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Webinar | Kluges eksamenskurs | Stavanger

Skal du ha eksamen i Kontraktsrett II (BRV310) våren 2021? Kluge avholder eksamenskurs for studenter på 3. studieår ved UiS. Undervisningen fokuserer på eksamensforberedelser, oppgaveteknikk og juridisk metode. Målet er å gi gode verktøy til sluttfasen av eksamensforberedelsene og til selve eksamen. Kurset gjennomføres som webinar.

Legg i min kalender

Praktisk informasjon

Tid 10. mars 2021 16.30 - 18.30
Sted Webinar på teams
Pris Gratis
Påmeldingsfristen er utgått

Omtrent én uke før kurset sender vi ut en egenskrevet praktikumsoppgave som skal forberedes av hver enkelt student. Oppgaven tar for seg sentrale læringskrav med problemstillinger som typisk blir gitt på eksamen. På kursene vil vi diskutere problemstillingene med særlig fokus på fremstilling og metode. Oppgaven er krevende å svare på både materielt og oppgaveteknisk, og er utformet for å forsøke å oppnå en dypere forståelse for pensum. Faglig dyktighet er en av Kluges grunnverdier, og med undervisningsopplegget ønsker vi å bidra til faglig entusiasme og bedre resultater for studentene som deltar.

Undervisningen vil bli gjennomført som webinar fra kl. 16.30 –18.30, på følgende dato:

Kontraktsrett II (BRV310)

  • Onsdag 10. mars

Våre webinarer er online seminarer du kan delta på fra hvor som helst. Meld deg på og du vil motta en påloggingslink før sendingen starter. Vi tar forbehold om at det blir tilstrekkelig med påmeldte for gjennomføring av kurs.

Undervisningen i Kontraktsrett II ledes av:

  • Pål Trovatn Abrahamsen, advokatfullmektig i Kluges avdeling for industri, handel og finans. Pål jobber hovedsakelig med rådgivning innenfor selskapsrett og transaksjoner.
  • Emma Flokketveit, advokatfullmektig i Kluges avdeling for industri, handel og finans. Emma bistår innenfor et bredt spekter av rettsområder med særlig fokus på transaksjoner og selskapsrett.