Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Webinar | Kluges eksamenskurs | Stavanger

Skal du ha eksamen i Forvaltningsrett II (BRV210) våren 2021? Kluge avholder eksamenskurs for studenter på 3. studieår ved UiS. Undervisningen fokuserer på eksamensforberedelser, oppgaveteknikk og juridisk metode. Målet er å gi gode verktøy til sluttfasen av eksamensforberedelsene og til selve eksamen. Kurset gjennomføres som webinar.

Legg i min kalender

Praktisk informasjon

Tid 26. mai 2021 16.30 - 18.30
Sted Webinar
Påmeldingsfristen er utgått

Omtrent én uke før kurset sender vi ut en egenskrevet praktikumsoppgave som skal forberedes av hver enkelt student. Oppgaven tar for seg sentrale læringskrav med problemstillinger som typisk blir gitt på eksamen. På kursene vil vi diskutere problemstillingene med særlig fokus på fremstilling og metode. Oppgaven er krevende å svare på både materielt og oppgaveteknisk, og er utformet for å forsøke å oppnå en dypere forståelse for pensum. Faglig dyktighet er en av Kluges grunnverdier, og med undervisningsopplegget ønsker vi å bidra til faglig entusiasme og bedre resultater for studentene som deltar.

Undervisningen vil bli gjennomført som webinar fra kl. 16:30–18:30, på følgende dato:

Forvaltningsrett II (BRV210)

  • Onsdag 26. mai 

Pameldingsknapp.jpg

Våre webinarer er online seminarer du kan delta på fra hvor som helst. Meld deg på og du vil motta en påloggingslink før sendingen starter. Påmeldingsfrist fredag 14. mai. Vi tar forbehold om at det blir tilstrekkelig med påmeldte for gjennomføring av kurs.

Undervisningen i Forvaltningsrett II ledes av:

  • Martha Bråtveit Line, advokat i Kluges avdeling for eiendom og entreprise. Hun er spesialisert innen entrepriserett, kontraktsrett og tvisteløsning.
  • Sofie Høiberg Svanes, advokatfullmektig i Kluges avdeling for eiendom og entreprise. Hun bistår hovedsakelig med tvisteløsning og rådgivning innenfor fast eiendoms rettsforhold, eiendomsutvikling og andre kontraktsrettslige problemstillinger.