Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Nyheter

Arrangementet «Lexpo» samler årlig Europas jusverden i Nederland for å diskutere fremtidens teknologi knyttet til juridisk rådgivning. Mange av de største advokatfirmaene i Europa er representert.

Kluge har lansert en digital plattform som tilbyr klienter juridisk rådgivning gjennom advokatfirmaets egenutviklede digitale portalløsning. I den samme løsningen kan klienters juridiske instrumenter struktureres for å identifisere risikoelementer i dokumentasjonen.

Antallet flyktninger steg med nær 900.000 til 25,4 millioner i 2016. Tallet på mennesker på flukt i eget land er 40,3 millioner. Dette er femte året på rad totaltallene stiger, og dermed fortsetter antallet mennesker på flukt å ligge på et historisk høyt nivå.

Ove Vanebo er kommet tilbake som senioradvokat i Kluge, etter å ha jobbet som statssekretær i Justisdepartementet. Ove ble nylig intervjuet i Advokatbladet om de virkelige store spørsmålene i livet. Som for eksempel morgenvaner om sommeren, klientnapping og ikke minst hva han ville ha gjort som justisminister for en dag.

Ove André Vanebo, senioradvokat i Kluge, hadde i går innlegget "Hva utgjør grunnlaget for feriepenger?" på trykk i Drammens Tidende. Vet du hva som skal regnes med når man skal beregne feriepengenes størrelse, dvs. det såkalte «feriepengegrunnlaget»?

Mellom 25 og 30 små og mellomstore bedrifter har våren 2017 deltatt på et vekstprogram i regi av Connect Vest, Kluge, EY og Bouvet. Programmet, som delvis er finansiert med støtte fra Sandnes kommune, bestod av totalt tre heldagsseminarer med vekst som tema.

Dagens Næringsliv skrev fredag ettermiddag om Statoil som fortsatt ikke får bruke prestisjeteknologien CapX. Det har Stavanger tingrett bestemt. Statoil har gått på et nytt tap mot det lille teknologiselskapet Neodrill på Ålgård. Assosiert partner i Kluge, Kyrre Tangen Andersen, representerer Neodrill.