Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Nyheter

Ønsker du å delta i videreutviklingen av et av Norges beste advokatmiljøer innen offentlig anskaffelse? Da oppfordrer vi deg til å søke! Som følge av betydelig oppdragstilfang søker vi advokater/jurister med erfaring og nyutdannede som er ferdig utdannet i 2017/2018.

Hvordan ser advokatfremtiden ut? Den digitale internettøkonomien er i rivende utvikling og det er uunngåelig at den også vil spise seg inn i advokatbransjen. Hvordan skal vi møte denne nye tidsalderen? Fremtidsrettede og tekno-interesserte advokater og jurister samles i Oslo 20. november på konferansen Future Lawyer 2017 for å diskutere juss, teknologi, forretningsmodeller, innovasjon og samarbeid.

Til vårt Stavangerkontor søker vi etter en serviceinnstilt resepsjonist i 80 % midlertidig stilling med 12 måneders varighet. Kontoret har 50 medarbeidere, hvorav to er resepsjonister.

Skal du ha eksamen i Forvaltningsrett (JUS2211) eller Formuerett I (JUS3111) høsten 2017? Kluge avholder eksamenskurs for studenter på 2. og 3. avdeling ved UiO.

Borgarting lagmannsrett opphevet i går namsfogdens beslutning av 31. mai 2016 og Oslo byfogdembetes kjennelse av 21. desember 2016. Erik Martin Vik vil få tilbake eierskap og kontroll over aksjene i it-selskapet Confirmit, som storbanken Deutsche Bank tok utleggspant i. Kluge representerer Erik Martin Vik i saken, ved assosiert partner Hans Ingvald Stensholdt og Linn Hoel Ringvoll.

Finansavisenes JUSbilag skrev på fredag om Kluges investering og satsning på teknologi. - Dersom du skal få til endring, må du være villig til å satse. Du må være villig til å ofre noen timer på teknologi, slik at teknologien senere kan betale seg i tjenester du ellers ville bundet opp ressurser for å levere. Vi kaster bort for mye tid og må bli mer effektive, sier innovasjonsdirektør i Kluge, Knut-Magnar Aanestad.

Kluge Advokatfirma ved Kyrre Tangen Andersen, Synne Lyngstad Netteland, Henrik Høines og Sindre Anfinsen Sandal bistår Interstil AS og Skeidarliving Group AS i sak mot Nine United Denmark om sistnevntes stol Hay AAC 22.

Skal du ha eksamen i Kontraktsrett II (JUS131) høsten 2017? Kluge avholder eksamenskurs for studenter på 3. studieår ved UiB. Undervisningen fokuserer på eksamensforberedelser, oppgaveteknikk og juridisk metode. Målet er å gi gode verktøy til sluttfasen av eksamensforberedelsene og til selve eksamen.