Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Nyheter

Ny partner i Kluge

Vi er svært glade for å kunne ønske Johan Svedberg velkommen som ny partner i Kluge. Han vil være en del av vår satsning innen Corporate/M&A, og bistå med juridisk rådgivning på tvers av landegrenser.

Ny partner i Kluge

Vi er svært glade for å kunne ønske Espen Debes velkommen som ny partner i Kluge. Han vil være en del av vår satsning innen Corporate/M&A.

At regjeringen legger opp til auksjoner ved konsesjonstildelinger, kan ifølge Kluge-advokatene Camilla Grytten og Siv Veronika Madland by på flere utfordringer. - Det blir viktig å stille kriteriene på en måte som ikke favoriserer store, kapitalsterke aktører på bekostning av for eksempel teknologiutvikling.

Byggeteknisk viten gir et dypdykk i en av entrepriserettens finurligheter: den tradisjonelle læren om utviklingsrisiko. Bakteppet for boka er bygge- og anleggsbransjens fokus på innovasjon, effektivitet og miljø. Stadig utvikles nye løsninger og materialer. Men hvem har ansvaret for at løsninger og produkter holder mål? Er det de som utvikler løsningene – entreprenørene og rådgiverne, eller er det de som skal nyte godt av disse - byggherrene?

I media | Kluge + CMS

Nyheten om at Kluge blir del av det globale advokatfirmaet CMS omtales i dag av Finansavisen, Rett24 og Advokatbladet.

Kluge blir del av CMS

15. juni 2021 blir Kluge Advokatfirma en del av det globale advokatfirmaet CMS. CMS har i dag 79 kontorer i 44 land og sysselsetter mer enn 5 000 advokater over hele verden.

To nye partnere i Kluge

Vi er svært glade for å kunne ønske Knut Anders Sannes og Steffen Kvisler velkommen som nye partnere i Kluge. Begge har frem til nå vært partnere i Pacta Advokatfirma, som parallelt opphører, og vil inngå som del av vår avdeling for eiendom og entreprise.

En grønnere advokatbransje

2. juni var Kluge invitert av Yngre Advokater Oslo krets til å delta på webinar om yngre advokater og det grønne skiftet, sammen med WWF, Glittertind, Arntzen de Besche og Thommessen. Advokatfullmektig Beate Kathrine Berge representerte Kluges miljøgruppe, og snakket om hvordan yngre advokater kan bidra til å gjøre advokatbransjen grønnere.

Kluge har bistått FHI

Kluge har siden høsten 2020 bistått FHI med å utarbeide og fremforhandle avtalene om Norges innkjøp av Covid-19 vaksiner fra blant annet Pfizer og Moderna gjennom EUs innkjøpssamarbeid.

Vi gratulerer Delmar Systems med oppkjøpet av Vryhof Group fra Moreld. Et team fra Kluge, ledet av assosiert partner Espen Debes, fungerte som Delmars norske rådgiver i transaksjonen.