Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Nyheter

Kluge har bidratt til en oppdatert utgivelse av International Comparative Legal Guides: Sanctions 2022, som dekker sanksjonsregelverkene i 16 sentrale jurisdiksjoner. Boken gir veiledning på hvordan selskaper, som driver internasjonal handel, trygt skal kunne manøvrere et stadig mer komplisert sanksjonsregelverk.

Kluge has acted as lead legal counsel for Mowi ASA (Mowi) in connection with the refinancing of Mowi’s existing bank facility with a EUR 1,800 million five-year secured revolving credit facility with a consortium of banks consisting of DNB Bank ASA, Nordea Bank Abp, filial i Norge, Coöperatieve Rabobank U.A., ABN AMRO Bank N.V., Danske Bank A/S, Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) and Crédit Agricole Corporate & Investment Bank.

Ny partner i Kluge

Vi er svært glade for å kunne ønske Johan Svedberg velkommen som ny partner i Kluge. Han vil være en del av vår satsning innen Corporate/M&A, og bistå med juridisk rådgivning på tvers av landegrenser.

Ny partner i Kluge

Vi er svært glade for å kunne ønske Espen Debes velkommen som ny partner i Kluge. Han vil være en del av vår satsning innen Corporate/M&A.

At regjeringen legger opp til auksjoner ved konsesjonstildelinger, kan ifølge Kluge-advokatene Camilla Grytten og Siv Veronika Madland by på flere utfordringer. - Det blir viktig å stille kriteriene på en måte som ikke favoriserer store, kapitalsterke aktører på bekostning av for eksempel teknologiutvikling.

Byggeteknisk viten gir et dypdykk i en av entrepriserettens finurligheter: den tradisjonelle læren om utviklingsrisiko. Bakteppet for boka er bygge- og anleggsbransjens fokus på innovasjon, effektivitet og miljø. Stadig utvikles nye løsninger og materialer. Men hvem har ansvaret for at løsninger og produkter holder mål? Er det de som utvikler løsningene – entreprenørene og rådgiverne, eller er det de som skal nyte godt av disse - byggherrene?

I media | Kluge + CMS

Nyheten om at Kluge blir del av det globale advokatfirmaet CMS omtales i dag av Finansavisen, Rett24 og Advokatbladet.

Kluge blir del av CMS

15. juni 2021 blir Kluge Advokatfirma en del av det globale advokatfirmaet CMS. CMS har i dag 79 kontorer i 44 land og sysselsetter mer enn 5 000 advokater over hele verden.