Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Nyheter

Kluge har inngått rammeavtale med AB Electrolux. Avtalen omfatter alle selskaper i Electrolux-gruppen, herunder de norske selskapene Electrolux Home Products Norway AS og Electrolux Professional AS.

Chambers 2021 er lansert, og det er gledelig å se at Kluge nok en gang er anerkjent som et av Norges ledende advokatfirmaer. Kluge er fortsatt rangert helt på topp innen to av våre kjerneområder; Construction og Public Procurement. Vi er også rangert i toppsjiktet innen Dispute Resolution, Employment og Tax.

I seneste utgave av Lov&Data har Iver Jordheim Brække og Stian Hultin Oddbjørnsen skrevet om hva selvkjørende biler egentlig er og hvor langt man har kommet i å regulere disse. Er man på rett vei mot selvkjørende biler?

Havvind har potensial til å bli Norges nye eksporteventyr, og vi ser flere og flere selskaper som utforsker mulighetene innen havvind. Mange har et sterkt teknologi- og kompetansegrunnlag kombinert med lang erfaring fra olje og gass, men dette er ikke nødvendigvis nok for å lykkes i den globale og raskt voksende havvindindustrien.

Kluge til Lofoten

Kluge ønsker å komme enda tettere på næringslivet i Nord-Norge og blir det første landsdekkende advokatfirmaet som etablerer kontor i Lofoten.

– I samtalene med ITS Norway har vi sett overraskende mange felles interesseområder. Nettverket til ITS Norway dekker områder vi er godt kjent med, og vi mener vi kan bidra i hele verdikjeden innenfor teknologi- og mobilitetsområdet, sier Kluge-advokat Stian Hultin Oddbjørnsen.