Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Kluge i Finansavisen: Selskaper kan droppe kvartalspresentasjonen

Selskaper som velger bort kvartalspresentasjonene kan oppleve investorflukt. Innsidepresset blir også større, sier Atle Degré, partner i Kluge til Finansavisen.

Finansavisen skriver denne uken om at de selskapene som velger bort kvartalspresentasjonene kan oppleve investorflukt. Forrige fredag vedtok Finansdepartementet å oppheve kravet om kvartalsrapportering i verdipapirforskriften for børsnoterte selskaper, og børsen vurderer å gjøre det samme.

- Selskaper som slutter å rapportere hvert kvartal vil kunne få en
investorflukt. Enkelte institusjonelle investorer vil selge seg ut av selskaper som dropper kvartalsrapporteringen på grunn av manglende åpenhet og få datapunkter, sier partner i Kluge, Atle Degrè til Finansavisen.

Kluge vil i januar gjennomføre et frokostseminar på temaet. I samarbeid med Corporate Communication har vi gjort en bred undersøkelse blant IR ansvarlige hos børsnoterte selskaper. Med innsikt fra denne, og vår erfaring fra verdipapirmarkedet vil vi belyse de valg børsnoterte selskap står overfor og rettslige og markedsmessige konsekvenser av dem. Vi vil om kort tid åpne for påmelding til dette frokostseminaret. 

Les hele artikkelen fra Finansavisen 28.11.2016 (PDF)