Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Kluge nominert til Advokatforeningens Talentpris!

Advokatforeningens talentpris er en årlig pris for advokatbransjen. Utmerkelsen går til det advokatfirmaet som best evner å finne, vinne og utvikle juridiske talenter – uavhengig av kjønn, etnisitet eller andre ytre forhold. Vi er svært stolte og glade over at Kluge er blant de nominerte!

Illustrasjonsbilde med gullfisker

Talentutvikling er noe vi bruker mye tid og ressurser på, og resultatene viser at vi har kommet et godt stykke på vei. I følge den seneste undersøkelsen til TNS Sifo Prospera er Kluge det fjerde mest attraktive stedet å jobbe for unge jurister, og vi rangerer høyest på sosialt miljø.

For oss er kultur og fag avgjørende momenter for hvorfor de flinkeste talentene starter karrieren som fullmektig i Kluge, og blir. År etter år. Vi liker å tro det har noe med historien om advokatene som for snart 100 år siden startet i vest og senere fant veien mot øst. Historien om advokatene som tenker litt annerledes, og som viser vei gjennom å utfordre advokatbransjen.

Advokatforeningen skriver på deres nettsider at «Juryen har, i sin vurdering i, lagt vekt på søknader som synliggjør ordninger eller profiler som tar hensyn til mer enn ren inntjening – og som gjør firmaene tydelige i markedet for advokattjenester. Det finnes mange måter for advokatfirmaer å møte vår tids ønske om livsbalanse, yrkesetikk og samfunnsansvar. Dette er også kriterier juryen har ønsket å se hos søkerne.»

Advokatforeningens Talentpris blir delt ut på advokatfesten under Advokatenes fagdager i Oslo, torsdag 26. mai.