Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Kluge samarbeider med Oslo Arkitekturtriennale 2016

Oslo Arkitekturtriennale (OAT) har i dag hatt sin offisielle åpningskonferanse på Den Norske Opera i Bjørvika. Konferansen bringer sammen arkitekter, tenkere, beslutningstakere og lokale eksperter for å diskutere hvordan vår tilhørighet avhenger og påvirkes av arkitekturen som former samfunnet vårt.

OAT_den norske opera

Utvikling av bykjernen, omdisponering av eksisterende bygg, effektiv entreprise, teknologi som fremmer nye markeder og delingsøkonomier. Nye måter å være hjemme og fremmed på.

Åpningen ble gjort av H.K.H. Kronprins Haakon, og mer enn 700 arkitekter og eiendomsutviklere fra hele verden deltar på konferansen. Kluge er hovedsamarbeidspartner med triennalen.

OAT er Nordens største arkitekturfestival og en viktig møteplass for diskusjon av arkitektur og byutvikling. Gjennom utstillinger, konferanser, debatter, utflukter, publikasjoner og andre formater skal OAT utfordre arkitekturfagfeltet og få publikum til å reflektere over hva som er en god by. Triennalen skal også initiere lokale, nordiske og internasjonale debatter rundt arkitektur og byutvikling. OAT arrangeres i Oslo hvert tredje år. Årets triennale starter 8. september og varer til 27. november.

Les mer om OAT på oslotriennale.no