Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Bane NOR fornyer rammeavtale med Kluge innen juridiske tjenester

Kluge har signert en ny rammeavtale med Bane NOR, og fortsetter dermed å levere juridisk rådgivning innenfor rettsområdene entreprise- og kontraktsrett, konkursrett, offentlige anskaffelser, statsstøtte mv., arbeidsrett samt personvernrett.

Tjenestene rammeavtalene skal dekke har en estimert totalverdi verdi på ca. 200 millioner kroner, og avtalene med opsjoner har en varighet på seks år. Kluge scorer høyt på alle tildelingskriteriene, og fikk god uttelling for kompetanse og relevante referanseprosjekter.

Gjennom tildeling av disse rammeavtalene befester Kluge sin posisjon som en ledende aktør innen rådgivning av juridiske tjenester innen samferdselssektoren.

- Det er både gledelig og spennende at Kluge fortsetter å være en sentral aktør innen jernbaneinfrastrukturen. For Kluge er dette en viktig rammeavtale å vinne. Vi har hatt oppdrag for Bane NOR i mange år, både mindre og større prosjekter, og med denne avtalen håper vi på å videreutvikle vårt gode samarbeid. Vi forventer økt aktivitet i årene fremover, og gleder oss til å ta fatt på nye og spennende juridiske utfordringer, sier klientansvarlig i Kluge, Arild Skage.