Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Kluge i Indre Akershus Blad: Epletunet barnehage frikjent på alle punkter

Epletunet barnehage er tilfreds med å ha vunnet frem med sine argumenter i saken mot Aurskog-Høland kommune. - Det er ikke avdekket brudd på barnehageloven i Epletunet barnehage. Det er det viktigste, sier partner Bjørnar Alterskjær og senioradvokat Ronny Rosenvold i Kluge Advokatfirma.

Indre Akershus Blad skriver denne uken om Epletunet barnehage som er tilfreds med å ha vunnet frem med sine argumenter i saken mot Aurskog-Høland kommune. 

Kommunen mente barnehagen hadde brutt barnehageloven på flere punkter, og krevde en tilbakebetaling på nesten 4 millioner kroner. Epletunet barnehage avviste alle anklager og påklaget Aurskog-Høland kommunes vedtak.

– Dette har vært en tung sak for Epletunet barnehage og Aurskog-Høland kommune. Barnehagen er fornøyd med at deres argumenter er hørt av fylkesmannen, sier Alterskjær og Rosenvold som representerer Epletunet barnehage, til avisen. 

– Aurskog-Høland kommune har nok hatt et ønske om å klargjøre noen forhold og svaret har nå kommet. Nå kan partene fortsette og utvikle samarbeidet. Det er ikke avdekket brudd på barnehageloven i Epletunet barnehage. Det er det viktigste, sier advokatene.

Lese hele artikkelen på Indre Akershus Blad 24,11.2017 (PDF)