Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Kluge i VG: Saksøker Norsk Tipping for bruken av kjennetegnet Lotto

Det europeiske spillselskapet Playcherry har saksøkt Norsk Tipping for å få kjent selskapets registrering av varemerket Lotto ugyldig. Partner i Kluge Thomas Rieber-Mohn representerer Norsk Tipping.

I torsdagens VG og på vg.no kan vi lese om spillselskapet Playcherry, som har drevet nettsiden norgesspill.com, der de har markedsført pengespill under navnet Lotto mot det norske markedet.

I desember i fjor tok Norsk Tipping kontakt med selskapet, som holder til på Malta, og ba dem fjerne Lotto-betegnelsen fra nettsiden. Saken skulle opprinnelig opp i Hedmarken tingrett i mai. Den er nå utsatt til juni i påvente av lagmannsrettens avgjørelse av om saken i det hele tatt kan behandles på Hamar. I mellomtiden har Playcherry saksøkt Norsk Tipping.

- Vi har anlagt en sak om midlertidig forføyning fordi vi ønsker å stanse en krenkelse av varemerket. Lotto er i Norge registeret og innarbeidet som et varemerke som tilhører Norsk Tipping, og er et særlig kjennetegn på Norsk Tippings pengespill, sier partner Thomas Rieber-Mohn til VG.

Les hele saken på vg.no