Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Kluge er sponsor av Connect Vekst - et nytt kompetanseprogram i Rogaland

Kluge er stolt sponsor av Connect Vekst. Connect Vekst er et kostnadsfritt kompetanseprogram i Rogaland, som legger til rette for utvikling og konkurransekraft i små og mellomstore bedrifter. Programmet er et samarbeid mellom Sandnes kommune og Connect i Rogaland.

Ill_stige

Situasjonen for næringslivet - med store endringer blant annet innen digitalisering, forretningsmodeller og det grønne skiftet - gir grunnlag for å skape arenaer der etablerte bedrifter får mulighet til å videreutvikle seg, vokse og legge til rette for nye arbeidsplasser.

Som sponsor vil Kluge bidra med relevant kunnskap for vekstbedrifter, særlig på basis av Kluges omfattende støtteprogrammer for gründere - Kluges Gründerhjelp. For Kluges del vil fokus særlig ligge på sikring av IPR, samt selskapsstrukturering og arbeidsrettslige problemstillinger - alle sammen sentrale ekspertiseområder for Kluge både lokalt og nasjonalt. Andre sentrale partnere er EY og Bouvet.

Første møte, hvor programmet og planene blir presentert, finner sted på Hanabryggene Teknologisenter nå på onsdag. Over 50 bedrifter er påmeldt og 30 Sandnesbedrifter vil få ta del i fagprogrammet.

Se også info om Connect Vekst på connectnorge.no