Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Snorre Haukali, Managing Partner i Kluge, er oppnevnt som kanadisk konsul i Stavanger

Den kanadiske ambassaden har besluttet å åpne konsulat i Stavanger. Stavanger er en viktig by for norsk/kanadisk samarbeid med sin olje- og gassnæring. Næringslivet er kjent for sin entreprenørånd og nye interessante næringer, som Canada ser som interessante for økt samarbeid mellom landene.

Coat of arms, Stavangerkontoret

Ved å etablere et konsulat vil ambassaden bidra til å løfte samarbeidet med stavangerregionens næringsliv ytterligere. Samtidig vil det kunne yte bistand og service til kanadiske statsborgere som bor i distriktet.

Etter en lengre prosess er vår Managing Partner, Snorre Haukali, utnevnt som ny honorær konsul og Kluge sitt kontor i Stavanger vil huse konsulatet. Vi har nå blitt utstyrt med det kanadiske «coat of arms» (Canadas svar på riksvåpen) utenfor inngangsdøren til våre kontorer. Engasjementet er i første omgang for 2 år.

Et slikt samarbeid med kanadisk næringsliv åpner for spennende oppdrag og utfordringer fra bedrifter som ønsker å drive virksomhet i Norge eller gjøre handel med norske bedrifter.