Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Kluge i Advokatbladet: Sammen om klimaansvar

Advokatbladet publiserte nylig en artikkel om Kluge og BAHR som har tatt initiativ til samlingsplassen Grønt Forum. De oppfordrer hele næringslivet til å gå sammen om å ta klimaansvar og gjøre næringslivet grønnere.

grønt forum
Hilde Fjærtoft Jansen, Maren Aurora Holen, Mikkel Østhagen Hamar, Ida Berg-Johnsen, Martin Hauger og Einar Lund Sørensen er initiativtakerne bak Grønt forum.

Tiltak som null papp og plast, karbonkvoter for flyreiser, el-sparkesykler, miljøsertifiserte bygg, og dobbeltsidig print er noen av de interne tiltakene som er iverksatt. Grønt forum er  overbevist om at en liten innsats fra det enkelte firma vil kunne utgjøre en stor forskjell og ha stor betydning.

– Det er jo ekstremt mange som har lyst til å gjøre dette, men utfordringen blir hva man skal sette i gang med, hvordan man konkret operasjonaliserer disse tiltakene, og hva man faktisk kan gjøre internt i et advokatfirma. Det å ha engasjerte ansatte til å sette ned en liste over tiltak, kostnadene og fordelen ved det, som kan deles i Grønt forum, gjør at det blir enklere å bli bedre sammen, forteller Kluge-advokat Einar Lund Sørensen til Advokatbladet.

Les hele artikkelen på advokatbladet.no