Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Grønt Forums første samling

I samarbeid med BAHR arrangerte vi Grønt Forum den 6. juni. Grønt Forum er en samling for utveksling av ideer og inspirasjon om hvordan advokatbransjen og våre relasjoner i næringslivet – både som bedrifter og privatpersoner – skal bidra til bærekraftig og miljøvennlig utvikling.

Rundkjøring i skog
Foto: Thomas Lambert/Unsplash

Kluge har nylig opprettet en egen miljøgruppe dedikert til å gjøre selskapet mer miljøvennlig, og initiativet Grønt Forum er en naturlig forlengelse av dette arbeidet.

I løpet av kvelden fortalte Tomas Rosales om hvordan han i Verdane Capital implementerer bærekraft i sine investeringer, og jobber aktivt med å matche investeringsprofilene sine opp mot FNs bærekraftsmål. Rosales holdt sitt innlegg etter Hanna Dencik Petterson fra Oslo arkitekturtriennale (OAT), som fortalte om temaet på årets arkitekturfestival – «degrowth» – og hvordan arkitektur, byplanlegging og design må vise vei mot en bærekraftig fremtid. Kluge og BAHR rundet av med en felles presentasjon om hvordan miljøgruppene i våre respektive firmaer jobber for å få til miljøvennlig endring.

Takk til BAHR og de fremmøtte for et vellykket arrangement! Neste treff blir hos BAHR 11. september. Vi gleder oss!