Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Kluge med fullsatt sal om immaterielle rettigheter (IPR)

Nylig gikk tidenes første Kluge IPR Summit av stabelen, en arena for meningsutveksling, nettverksbygging og faglig oppdatering innen immaterielle rettigheter. Blant de fremmøtte var representanter for store og mellomstore industribedrifter fra forskjellige bransjer, akademia, finans- og rådgiverbransjen. Det ble kunngjort allerede underveis at dette arrangementet vil bli en årlig tradisjon og tilbakemeldingene er at flere vil delta også neste år.

Bilde: Thomas Rieber-Mohn | Advokatbladet
Foto: Advokatbladet

– Immaterielle rettigheter er i dag like viktig som for eksempel skatt- og avgiftsplanlegging, og å ha gode kontrakter. Veldig mange bedrifter undervurderer imidlertid slike rettigheter. Å løfte dem frem på denne måten kan bidra til en mer opplyst debatt, og et mer bevisst fokus på IPR, noe som til syvende og sist vil komme bedriftene til gode, sier Rieber-Mohn til Advokatbladet.

Med fullsatt sal og et variert og praktisk rettet program ble det en veldig god debut. Årets tema, teknologirettigheter, ble belyst fra ulike vinkler og fagfelt, med innlegg fra Neodrill, Patentstyret, Nysnø Invest, Kluge/Håmsø og en paneldebatt med lederne for de tre mest vitale næringsklyngene i regionen, GCE Ocean Technology, NCE Media og NCE Maritime Cleantech.

Vi ser allerede frem til neste år, og gleder oss til å kunne invitere spennende foredragsholdere og belyse tidsaktuelle tema.

Les mer om arrangementet på advokatbladet.no

Omtaler:
NCE Maritim CleanTech 
GCE Ocean Technology
Estatevest.no