Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Kluge lanserer ny konferanse

Kluges IPR Summit går av stabelen for første gang i Bergen den 16. oktober 2019. Temaet for årets konferanse er «Teknologirettigheter».

Dette er Bergens første egentlige konferanse som er 100 % dedikert IPR. Vi synes det er på høy tid, siden spørsmål om rettigheter til innovasjon og informasjon berører de aller fleste bransjer og aktører i dag.

Ambisjonsnivået er høyt: Vi ønsker å bygge en årlig konferanse for alle aktører som berøres av rettighetsspørsmål i sin løpende drift, både i våre lokale markeder her vest og nasjonalt. Konferansetemaet vil belyses fra forskjellige perspektiver, men hovedfokuset vil være IPR som verdidriver for bedriften og dens eiere. Vi vil vektlegge å formidle et innhold med praktisk nytteverdi, som reflekterer de nyeste trender og bevegelser på tvers av bransjer og markeder.

Tror på suksess

- Vi har lenge ønsket å sette IPR ordentlig på dagsordenen her hjemme. For oss som har håndtert rettighetsspørsmål som advokater i årevis, er det gledelig å se at stadig flere bransjer og markedsaktører har fått et veldig bevisst forhold til dette, sier partner og leder for Kluges IPR-advokater, Thomas Rieber-Mohn. Det kan nok kalles ambisiøst, å skulle bygge en næringskonferanse rundt et tema som tidligere har vært ansett som en relativt smal nisje, selv i juridiske kretser. Men betydningen av slike rettigheter har eksplodert de siste to tiårene, og vi opplever i dag at IPR for mange bedrifter er et like sentralt fokus som f.eks. skatt- og avgiftsspørsmål og gode kontrakter. Vi setter derfor vår lit til at dette vil slå an! 

Konferanseprogrammet legges ut om kort tid. Foreløpig: Hold av datoen!