Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Nye partnere i Kluge

Vi er stolte av å ønske Kyrre Tangen Andersen, Nicolai René Nielsen og Samuel Skrunes velkommen til partnerskapet i Kluge. De tiltrer i januar 2019.

Kyrre Nicolai Samuel

Kyrre startet i Kluge som advokatfullmektig i 2010. Han begynte sitt arbeid primært i vår energiavdeling, men har etter hvert fått en ledende rolle i Kluges satsning innenfor immaterialrett. Kyrre har en bred praksis som involverer blant annet løpende bistand, prosjektgjennomføring, strategisk rådgivning, store tvisteoppdrag, samt utvikling av digitale juridiske tjenester. Han har også ansvaret for Kluges pro bono-tilbud til start-ups, Kluges Gründerhjelp. Kyrre er anerkjent av den internasjonale advokatkåringen Legal 500 i kategorien «Intellectual property».

Nicolai startet også hos oss som advokatfullmektig i 2010, og er tilknyttet vår avdeling for eiendom og entreprise. Han bistår private og offentlige klienter i bygg- og anleggsbransjen innen rettsområdene entrepriserett og offentlige anskaffelser. Nicolai har inngående kjennskap til standardkontraktene innenfor entreprise- og rådgivningsoppdrag, og har erfaring med alle typer entreprisemodeller. Han har representert byggherrer, entreprenører og rådgivere i en rekke større tvistesaker for domstolene, og har betydelig prosedyreerfaring både i ordinære domstoler og i voldgift.

Samuel startet i Kluge som advokatfullmektig i 2007, han leder entreprisegruppen i Bergen. Han har omfattende erfaring med rådgivning til prosjekter, både landbasert og offshore. Han har bistått både byggherrer, entreprenører og rådgivere så vel med kontrahering som oppfølging og sluttoppgjør, samt rettsprosesser. Etter å ha arbeidet sju år i hovedsak med entreprise, eiendomstransaksjoner og offentlige anskaffelser, har han arbeidet fire år som advokat i Equinor, i hovedsak med oppstrøms leverandørkontrakter. Han har dermed inngående kjennskap til kontrakter innen oljeindustrien. I 2016 kom han tilbake til Kluge der han har arbeidet med entreprise og olje- og gassrelaterte kontrakter og tvisteløsning. Samuel er anerkjent av Legal 500 i kategorien «Construction».

Vi ønsker lykke til i nye roller, og ser frem til et nytt og spennende år sammen.