Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Grønn skriveplass og stipend

Hvert semester tilbyr vi skriveplass og stipend til studenter som er interessert i temaer knyttet til fornybar energi, bærekraft og grønn vekst. 

grønt gress

Ordningen «grønn skriveplass» tilbys til studenter som ønsker å skrive masteroppgave om et tema som er knyttet til det grønne skiftet. Dette kan for eksempel være innen konsesjonsrett (vann, vind, havvind, nettinfrastruktur), energi- og klimarett (herunder miljø- og bærekraft i EØS-retten), bygg og materialer (herunder resirkulering og sirkulærøkonomi) eller kontraktsrettslige emner i relasjon til disse temaene (for eksempel kraftkontrakter og tilvirknings- eller leverandørkontakter).

Vi vurderer alle søknader og det er ikke krav om at du må ha vært praktikant hos oss. Dersom du blir tildelt skriveplassen, får du et stipend på kr 30 000, egen kontorplass og en intern veileder. Du legger opp dagen og tiden slik det passer deg best. Med hensyn til miljøet syns vi selvfølgelig at det er en fordel at du er her så mye som mulig, men det er ingen som «klokker» deg ut eller inn.

Søknadsfrist for skriveplass ved våre kontorer i Stavanger og Bergen er henholdsvis 20. mai og 20. november i semesteret før skriving av masteroppgaven. I Oslo er søknadsfristen 5. april og 5. oktober.

I søknaden ber vi deg om å skildre planlagt oppgavetema. 

Kluge Advokatfirma mener at inkludering og mangfold er en styrke, og vi oppfordrer alle kvalifiserte søkere til å søke.

 

Søk på stillingen