Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Amund Noss

Partner Oslo

+47 911 92 448 Last ned CV / Last ned vcard

Løsningsorientert rådgiver med omfattende prosedyreerfaring

Aktuelle nyheter relatert til Amund Noss:

Kluge i E24: bitcoin-kamp mot Nordea

E24 skrev på lørdag om bitcoinveksler Sturle Sunde som i mai tapte kampen om retten til bankkonto i Nordea. Han anker saken, og har fått med seg partner i Kluge Amund Noss i andre runde.

Statsbudsjettet 2017 - kort oppsummert

Regjeringens forslag til statsbudsjett for 2017 ble fremlagt i går, 6. oktober 2016. Forslaget er i stor grad en oppfølging av skattemeldingen som kom sammen med fjorårets statsbudsjett. Statsbudsjettet 2017 inneholder ingen store overraskelser.

Skattejeger på plass hos Kluge

En av Norges aller fremste skatterettsadvokater, Amund Noss, har etter en kort karanteneperiode nylig gått inn døren hos Kluges kontorer på Aker Brygge i Oslo. Etter 17 år i offentlig sektor skal han nå bistå klienter i både privat og offentlig sektor.

Kluge i Finansavisen: Megler-dödaren bytter side

Finansavisen Jus skriver i dag om Amund Noss som i 2009 knuste det ene meglerhuset etter det andre i retten. Etter 17 år i det offentlige pakker han sakene og begynner i Kluge.

Bransjer

Fagområder

Amund bistår både offentlige og private klienter i større, komplekse tvister. Han er en erfaren prosedyreadvokat og har prosedert en rekke prinsipielle saker for Høyesterett. Amund har også erfaring fra voldgift, både som advokat og dommer. I tillegg har han opptrådt som prosessfullmektig for Norge i EFTA-domstolen.

Amund har bred erfaring innen skatte- og avgiftsrett. Som ekspedisjonssjef og leder av Finansdepartements skattelovavdeling har han vært en sentral rådgiver for finansministeren. Han har også lang erfaring som prosessfullmektig for staten i store skattesaker.

Amund har arbeidet mye med IKT-prosjekter, forvaltningsrett, selskapsrett, statlig eierstyring, etatsstyring, organisering av offentlig virksomhet og offentligrettslige rammevilkår for næringslivet.