Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Andreas Wulff

Assosiert partner Oslo

+47 934 27 957 Last ned CV / Last ned vcard

Kommersielle og løsningsorienterte råd innenfor M&A, selskapsrett og kontraktsrett

Aktuelle nyheter relatert til Andreas Wulff:

Oversikt over regjeringens koronatiltak pr. 20 mai

Myndighetene har de siste månedene vedtatt en rekke tiltak og endringer i gjeldende lover og regler som svar på Covid-19 pandemien. Nedenfor følger en oversikt over de tiltakene vi anser som de mest relevante og viktige for virksomheter å kjenne til. Oversikten er oppdatert 20. mai 2020.

Rammes din virksomhet av koronaviruset?

I forbindelse med koronaviruset, har Kluge satt sammen et ekspertteam som kan bistå med juridiske problemstillinger og konsekvenser.

Kluge med flere rangeringer i Advokatundersøkelsen

I dag ble den årlige Advokatundersøkelsen i regi av Finansavisen JUS lansert. Femten av våre advokater er rangert som ledende innen sine fagområder. Det er spesielt gledelig at flere av våre unge advokater trekkes frem helt på topp som Up & coming i kategoriene Immaterialrett og media, Teknologi og digitalisering, samt Varehandel.

Fisjon med etterfølgende aksjesalg utenfor gjennomskjæringsfare

I forarbeidene til lovfestingen av den ulovfestede omgåelsesnormen er det skapt usikkerhet om fisjon med etterfølgende aksjesalg vil være gjenstand for gjennomskjæring. Finanskomiteen har nå i sin innstilling av 22.oktober 2019 presisert at lovfestingen ikke vil innebære noen endring på dette punkt ref. Innst. 24 L (2019-2020).

Bransjer

Fagområder

Andreas arbeider primært med transaksjoner/M&A og generell selskaps- og kontraktsrett, hvor han typisk bistår kjøpere og selgere, herunder private equity-fond og meglerhus, på tvers av sektorer og bransjer. Han har i løpet av de senere årene deltatt i en rekke toneangivende transaksjoner og bidrar med tydelige og løsningsorienterte råd gjennom hele prosessen fra første kontakt mellom partene til vellykket gjennomføring, herunder selskapsgjennomgang og avtaleforhandlinger. Han har utstrakt erfaring med løpende selskapsrettslig og kontraktsrettslig rådgivning til nasjonale og internasjonale virksomheter, blant annet innenfor varehandelen hvor han er rangert som en av de beste «up and coming» advokatene i Finansavisens advokatundersøkelse for 2018.