Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Arild Skage

Partner Oslo

+47 971 92 047 Last ned CV / Last ned vcard

Rådgivning i et praktisk perspektiv innen bygg og anlegg

Aktuelle nyheter relatert til Arild Skage:

Rettspraksis innen entrepriseretten høst 2017

Det avsies jevnlig dommer i norske domstoler om entrepriserettslige tvister. Enkelte saker er prinsipielle og får stor oppmerksomhet. Andre avgjør mer konkrete spørsmål, som likevel kan være av stor betydning for aktørene i bransjen som daglig møter tilsvarende problemstillinger.

Bane NOR fornyer rammeavtale med Kluge innen juridiske tjenester

Kluge har signert en ny rammeavtale med Bane NOR, og fortsetter dermed å levere juridisk rådgivning innenfor rettsområdene entreprise- og kontraktsrett, konkursrett, offentlige anskaffelser, statsstøtte mv., arbeidsrett samt personvernrett.

Flere nye partnere

Vi samler styrkene og er stolte av å kunne presentere flere nye partnere. For oss og mange av våre klienter er de velkjente. Sammen skal vi være den beste rådgiver og samarbeidspartner, og et førstevalg for stadig flere.

Bransjer

Fagområder

Arild arbeider i firmaets avdeling for bygg og entreprise. I den forbindelse har han omfattende erfaring med både rådgivning og prosedyre innenfor bygg og entreprise og generell kontraktsrett. Arild har lang erfaring med prosedyre både for tingretten og lagmannsretten, og har selv vært dommerfullmektig i en periode.  I de siste årene har han prosedert flere store rettssaker i innen bygg og entreprise bl.a. rettsakene i forbindelse med sluttoppgjøret etter utbyggingen av Lysaker stasjon.

Arild har også deltatt i omfattende arbeider med omarbeidelse og utvikling av nye kontraktsmaler for flere klienter. Arild bistår også flere klienter løpende i byggeperioden i forbindelse med behandling av tilleggskrav, fristforlengelseskrav og plunder og heft-krav.

Arild holder også faste kurs med tema innenfor de ulike entreprise- og prosjekteringsstandardene (NS 8407, 8405/8406 og 8401/8402).