Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Beate Kathrine Berge

Advokatfullmektig Oslo

+47 414 06 067 Last ned CV / Last ned vcard

Praktisk og løsningsorientert bistand innen de fleste rettsområder

Aktuelle nyheter relatert til Beate Kathrine Berge:

En grønnere advokatbransje

2. juni var Kluge invitert av Yngre Advokater Oslo krets til å delta på webinar om yngre advokater og det grønne skiftet, sammen med WWF, Glittertind, Arntzen de Besche og Thommessen. Advokatfullmektig Beate Kathrine Berge representerte Kluges miljøgruppe, og snakket om hvordan yngre advokater kan bidra til å gjøre advokatbransjen grønnere.

Kluge har bistått FHI

Kluge har siden høsten 2020 bistått FHI med å utarbeide og fremforhandle avtalene om Norges innkjøp av Covid-19 vaksiner fra blant annet Pfizer og Moderna gjennom EUs innkjøpssamarbeid.

Nytt i energiretten – første kvartal 2021

Her kan du lese om noen av de seneste endringene i rammevilkår innen energirett, samt enkelte dagsaktuelle saker for aktører i kraftbransjen.

Nytt fra energiretten

I årets siste utgave av vårt nyhetsbrev innen energirett kommenterer vi noen av de seneste endringene i rammevilkår samt enkelte dagsaktuelle saker for aktører i kraftbransjen. Vi ønsker samtidig en riktig god jul og godt nytt år, og ser frem til nye spennende saker og diskusjoner i 2021!

Bransjer

Fagområder

Beate arbeider i Kluges avdeling for industri, handel og finans. Hun bistår med rådgivning og tvisteløsning innenfor en rekke rettsområder, særlig innen kontraktsrett og energi.