Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Eeva Kantanen

Partner Oslo

+47 915 45 994 Last ned CV / Last ned vcard

Kommersiell og løsningsorientert spesialist innen energirett med bred erfaring fra fornybarbransjen

Aktuelle nyheter relatert til Eeva Kantanen:

Fornybarnæringen i koronakrisen

Konsekvensene av koronaviruset, og de omfattende tiltakene som er satt i verk i Norge og resten av verden, kan få store virkninger også for fornybarnæringen. Her gir vi noen konkrete tips til tiltak som kan være lurt å sette i gang med allerede nå, for å være best mulig forberedt på det som kan komme.

Rammes din virksomhet av koronaviruset?

I forbindelse med koronaviruset, har Kluge satt sammen et ekspertteam som kan bistå med juridiske problemstillinger og konsekvenser.

Bransjer

Fagområder

Eeva er ny-tiltrådt partner og advokat i avdelingen Energi. Hun har 17 års erfaring fra fornybarsektoren hvor hun har innehatt en rekke ulike stillinger, og arbeidet med et bredt spekter av virksomhetsområder og juridiske problemstillinger.

Eeva har blant annet de siste ni årene jobbet tett med og sittet i lederteamet for Hydros forretningsområde Energi, med ansvar for juridisk rådgivning knyttet til Hydros kraftproduksjon, kraftomsetning, nettvirksomhet og forbruk av kraft, herunder forhandling av konsernets kraftkontrakter. Den siste tiden hadde hun ansvar for Hydros satsning innen nye energiteknologier. Tidligere har hun jobbet med det regulatoriske rammeverket for både finansiell og fysisk krafthandel, gjennom stillinger i Finanstilsynet og på kraftbørsen Nord Pool. Hun har også erfaring fra advokatfirmaet Thommessen, der hun arbeidet for flere av de største kraft- og nettselskapene i Norge.

Hun er for tiden leder av et fagnettverk innen energirett i regi av JUC Norge, og følger rettsutviklingen på dette området tett.

Eeva representerer en solid kombinasjon av spesialist og praktiker, og har et ektefølt engasjement for fornybarsektoren. Hun vil gjerne bistå deg og ditt selskap med det dere måtte ha av juridiske problemstillinger på dette feltet, både smått og stort.