Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Einar Lund Sørensen*

Advokat Oslo

+47 404 53 447 Last ned CV / Last ned vcard

Rådgivning og tvisteløsning innen spørsmål tilknyttet entreprise- og kontraktsrett

Aktuelle nyheter relatert til Einar Lund Sørensen*:

Utvalgte entrepriserettslige avgjørelser i tredje kvartal 2019

Det avsies jevnlig dommer i norske domstoler om entrepriserettslige tvister. Enkelte saker er prinsipielle og får stor oppmerksomhet. Andre avgjør mer konkrete spørsmål, som likevel kan være av stor betydning for aktørene i bransjen som daglig møter tilsvarende problemstillinger. Vi mener derfor det er nyttig å holde seg oppdatert på utviklingen i rettspraksis, ikke bare for advokater og jurister, men også for aktørene som driver i bygg- og anleggsbransjen i det daglige.

Kluge i Advokatbladet: Sammen om klimaansvar

Advokatbladet publiserte nylig en artikkel om Kluge og BAHR som har tatt initiativ til samlingsplassen Grønt Forum. De oppfordrer hele næringslivet til å gå sammen om å ta klimaansvar og gjøre næringslivet grønnere.

Utvalgte entrepriserettslige avgjørelser i andre kvartal 2019

Er du interessert i å holde deg oppdatert på rettsutviklingen innenfor entrepriserett? Her belyser vi utvalgte entrepriserettslige avgjørelser i andre kvartal 2019.

Oslo arkitekturtriennale | Kluge | London calling

«Og der stod vi, midt ute i en park i Shoreditch dansende med 200 andre konferansedeltakere» #silentdisco

Bransjer

Fagområder

Einar arbeider i Kluges avdeling for Eiendom og entreprise. Han bistår med rådgivning og tvisteløsning i entrepriseprosjekter. For øvrig er Einars kompetanseområde innen kontraktsrett og eiendomsrett, og særlig reglene om foreldelse.

Einar er utdannet fra Universitetet i Oslo hvor han skrev masteravhandling om foreldelsesproblematikk i kontrakter, herunder om foreldelse ved kontraktsrettslig ugyldighet. Einar har også studert ved University of Calgary i Canada, hvor han fordypet seg i internasjonal kontraktsrett, alternativ tvisteløsning og olje- og gasskontrakter.

*Permisjon