Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Eirik Jensen

Partner Oslo

+47 950 88 569 Last ned CV / Last ned vcard

Skatterettslig rådgivning, bistand ifm klager og skattetvister for domstolene, spesialist på internasjonal beskatning, internprising og petroleumsskatt, alminnelig prosedyre, voldgift

Aktuelle nyheter relatert til Eirik Jensen:

Statsbudsjettet 2017 - kort oppsummert

Regjeringens forslag til statsbudsjett for 2017 ble fremlagt i går, 6. oktober 2016. Forslaget er i stor grad en oppfølging av skattemeldingen som kom sammen med fjorårets statsbudsjett. Statsbudsjettet 2017 inneholder ingen store overraskelser.

Statsbudsjettet 2016 - skatt og avgift

Skattereformen medfører økt samlet skatt for inntekt fra selskap fra 2015 som utdeles til person som utbytte i 2016. Vi beskriver i nyhetsbrevet kort muligheter for tilpasning ved utdeling av utbytte før årsskiftet.

Bransjer

Fagområder

Eirik er tilknyttet faggruppen for skatt og avgift i Kluge Advokatfirma. Han har over mange år bistått selskaper med løpende rådgivning i skattespørsmål, både knyttet til transaksjoner, klager og prosessoppdrag. Han har i de seneste 15 årene særlig bistått oljeselskaper med spørsmål knyttet til petroleumsbeskatning. Erik er dessuten en kjent foredragsholder og artikkelforfatter om skatterettslige emner.

Ut over dette har han også bistått både norske og utenlandske selskaper på skatterettslige og alminnelig forretningsjuridiske områder. Fra 2011 prosederer han dessuten skattesaker for Skatt Øst/Sentralskattekontoret for storbedrifter/Sentralskattekontoret for utenlandssaker i følgende kategorier: internprising, internasjonal beskatning, store kompliserte saker og alminnelige saker.