Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Ida Kristine Berg-Johnsen

Advokat Oslo

+47 992 91 446 Last ned CV / Last ned vcard

Effektiv og praktisk rådgivning på en rekke rettsområder, særlig innen tvisteløsning og offentlig rett

Aktuelle nyheter relatert til Ida Kristine Berg-Johnsen:

Kluge i Advokatbladet: Sammen om klimaansvar

Advokatbladet publiserte nylig en artikkel om Kluge og BAHR som har tatt initiativ til samlingsplassen Grønt Forum. De oppfordrer hele næringslivet til å gå sammen om å ta klimaansvar og gjøre næringslivet grønnere.

Forslag til ny forvaltningslov – NOU 2019:5

Etter fire års arbeid la Forvaltningslovutvalget den 14. mars i år frem sitt utkast til ny forvaltningslov. Reglene skal være enklere å forstå for borgeren og enklere å bruke for forvaltningen. Den som fryktet radikale endringer i borgernes rettigheter kan imidlertid puste lettet ut. På mange punkter foreslås loven videreført.

Oslo arkitekturtriennale | Kluge | London calling

«Og der stod vi, midt ute i en park i Shoreditch dansende med 200 andre konferansedeltakere» #silentdisco

Bransjer

Fagområder

Ida er ansatt i Kluges avdeling for offentlig sektor. Hun bistår private og offentlige oppdragsgivere innenfor blant annet kontraktsrett, forvaltningsrett, arbeidsrett og prosedyre.

Ida har tidligere arbeidet som vitenskapelig assistent ved Institutt for privatrett, hvor hun skrev masteroppgave med tittelen «Konkurransebegrensende klausuler i arbeidsforhold». Hun har vært folke- og tillitsvalgt politiker og har jobbet som politisk rådgiver for blant annet byrådet i Oslo. Hun har derfor god kjennskap til politiske prosesser. Tidligere har hun også vært juridisk praktikant ved den kongelige norske ambassade i Haag.