Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Joar Kalsaas

Partner Stavanger

+47 476 67 088 Last ned CV / Last ned vcard

Rådgivning og tvisteløsning innenfor petroleumsrett, kontraktsrett, offshore- og landentreprise

Aktuelle nyheter relatert til Joar Kalsaas:

Tre nye partnere i Kluge

Vi har gleden av å ønske Joar Kalsaas, Fredrik Aadahl og Marte Thorsby velkomne som nye partnere i Kluge.

Kluge bistår i nok en betydelig lisenstransaksjon på norsk sokkel

Et team fra Kluge, ledet av partnerne Audun Stornes og Thomas Abrahamsen og med bistand fra advokat Joar Kalsaas, har bistått Dong E&P Norge AS med salg av andeler i feltene Oselvar, Tambar, Tambar East, Trym og Ula til Faroe Petroleum Norge AS mot et vederlag på MUSD 70,2.

Bransjer

Fagområder

Kalsaas fullførte sin utdannelse ved UiB i 2012, og begynte som advokatfullmektig i Kluge Advokatfirma i august 2012. Han mottok advokatbevilling i oktober 2014. Kalsaas jobber primært med energi og entreprise.

Innen olje og gass har han bred erfaring med å bistå både leverandører og oljeselskaper. Han har også hatt diverse opphold hos operatørselskaper, hvor han har bistått i selskapenes daglige drift, i kontraktsforhandlinger, på større prosjekter og i tvistesaker.

Joar bistår også klienter innen bygg- og anlegg, herunder spesielt entreprenører i større anleggsprosjekt. Kalsaas har omfattende erfaring med de kontrakter som brukes innen offshore- og landbasert entreprise. Han bistår både i prosjektgjennomføringsfasen og med tvisteløsning.