Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Kari Eline Bjørndal Kloster

Advokat Stavanger

+47 416 49 655 Last ned CV / Last ned vcard

Konfliktløsning og rådgivning i spørsmål knyttet til arbeidsrett og offentlige anskaffelser

Aktuelle nyheter relatert til Kari Eline Bjørndal Kloster:

Stortinget har stemt for nye regler med skjerpede krav til fast ansettelse

Regjeringen la i midten av april frem flere forslag for å begrense bruken av innleie i særlig bygg- og anleggsbransjen og for å få slutt på arbeidsavtaler som innebærer fast ansettelse uten garantilønn, såkalte «nulltimerskontrakter». Slike arbeidsavtaler gir ikke den ansatte rett til lønn mellom oppdrag og det er ofte uklart for den ansatte hvor mye hun eller han kan regne med å bli kalt inn på oppdrag.

Bransjer

Fagområder

Kari Eline arbeider i Kluges avdeling for industri, handel og finans. Hun arbeider særlig med konfliktløsning og rådgivning innen arbeidsrett, i tillegg til bistand i spørsmål knyttet til offentlige anskaffelser og EØS-rett.

Kari Eline har tidligere arbeidet i Utenriksdepartementets Rettsavdeling, og har bred erfaring fra internasjonal handelsrett. Hun har arbeidet med en rekke saker innenfor EU/EØS-rett, WTO-rett og bilaterale investeringsavtaler, samt deltatt i forhandlinger av handelsavtaler, inkludert EFTAs frihandelsavtaler, med en rekke tredjeland. Hun har vært oppnevnt som agent for staten i saker for EU- og EFTA-domstolen, og har betydelig erfaring fra tvisteløsning i WTO.

I tillegg til mastergraden i rettsvitenskap, har Kari Eline også en bachelor i International business management fra University of Gloucestershire i Storbritannia.