Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Kjetil Stensvik

Partner Oslo

+47 410 20 099 Last ned CV / Last ned vcard

Kommersiell og løsningsorientert rådgivning innen olje, gass og fornybar energi

Aktuelle nyheter relatert til Kjetil Stensvik:

Kluge tildelt rammeavtale med Gassnova

Kluge har blitt tildelt en av to parallelle rammeavtaler med Gassnova SF, etter å ha gått seirende ut av nylig gjennomført anbudskonkurranse om leveranse av juridiske tjenester. Kluge ble vurdert som best på kompetanse og best på oppdragsforståelse.

Rammes din virksomhet av koronaviruset?

I forbindelse med koronaviruset, har Kluge satt sammen et ekspertteam som kan bistå med juridiske problemstillinger og konsekvenser.

Kluges energiteam vokser – Velkommen som ny partner Kjetil Stensvik

Vi er glade for å ønske velkommen til Kjetil Stensvik som det seneste tilskuddet til vårt energiteam. Kjetil startet i Kluge som partner 1. august 2018, og kom da fra en stilling som Head of General Counsel Office i Equinor ASA.

Bransjer

Fagområder

Kjetil har bred erfaring fra energibransjen gjennom sine ni år i Statoil/Equinor. Han har særlig arbeidet med store og komplekse utbyggingsprosjekter innen olje, gass og fornybar, og han har vært involvert i en rekke av de større feltutbyggingsprosjektene på norsk sokkel den senere tid.

Kjetil har omfattende kontraktsrettslig kompetanse og lang erfaring med inngåelse og gjennomføring av alle sentrale typer entreprise-, leveranse- og installasjonskontrakter i bransjen. Kjetil har også bred erfaring med internasjonale prosjekter.