Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Knut Prestvik

Partner og styreleder Stavanger

+47 900 75 225 Last ned CV / Last ned vcard

Praktisk, strategisk, kommersiell og tydelig rådgiver i komplekse eiendomsprosjekter

Aktuelle nyheter relatert til Knut Prestvik:

Hva gjør man dersom koronautbruddet medfører at man blir forhindret fra å levere egen kontraktsytelse?

Koronautbruddet fører til en rekke ekstraordinære tiltak i samfunnet som i ulik grad rammer bedrifter og fører til at enkelte blir forhindret fra å levere på kontraktsforpliktelser de har påtatt seg. Dersom din virksomhet er i en slik situasjon, eller mottar varsel om mulige leveringshindringer fra leverandører, så vil bedriften kunne ha rett til å utsette sine leveringsforpliktelser mot sine kunder. En slik rett til å utsette levering ansvarsfritt vil i mange tilfelle være avhengig av at kunder varsles.

Kluge i Estate: Oppfordrer byggherrene til å passe svært godt på

Risikovurdering er svært viktig i dagens marked påpeker Knut Prestvik til Estate.

Kluge i Estate: Intervju med partner Knut Prestvik

Fra september 2014 til januar 2016 arbeidet Knut Prestvik som konsernsjef i Masiv, som driver virksomhet innen totalentreprise og eiendomsutvikling. Nå er han tilbake som eiendomsadvokat og partner hos Kluge.

Flere nye partnere

Vi samler styrkene og er stolte av å kunne presentere flere nye partnere. For oss og mange av våre klienter er de velkjente. Sammen skal vi være den beste rådgiver og samarbeidspartner, og et førstevalg for stadig flere.

Bransjer

Fagområder

Prestvik arbeider i hovedsak med forretningsjuridisk og strategisk rådgivning innen de ovennevnte virksomhetsområder, med klar hovedvekt på fast eiendom. Prestvik har vært leder for Kluges avdeling for fast eiendom fra 2008 til 2012, og er en meget anerkjent advokat i forhold til fast eiendoms rettsforhold. Han har bred kompetanse innen alle aspekter ved utbyggingsprosjekter, og arbeider hovedsakelig med rådgivning knyttet til grunnerverv, utvikling, leie og salg av eiendom og eiendomsselskaper.

Knut Prestvik har i fra 2011 - 2014 vært medforfatter i "Getting The Deal Trough - Real Estate", som er en internasjonal publikasjon hvor Prestvik er ansvarlig for det norske bidraget.