Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Kyrre Tangen Andersen

Assosiert partner Stavanger

+47 990 21 930 Last ned CV / Last ned vcard

Bredt arbeidsfelt med fokus på bistand innenfor immaterialrett, energi og tvist

Aktuelle nyheter relatert til Kyrre Tangen Andersen:

Kluge og Håmsø bistår innovasjonsmiljøer i Kristiansand

Kluge Advokatfirma og Håmsø Patentbyrå har gjennomført et svært vellykket seminar på Kristiansands sentrale innovasjonshub, Coworx.

Kluge i DN: original eller kopi?

Kluge Advokatfirma ved Kyrre Tangen Andersen, Synne Lyngstad Netteland, Henrik Høines og Sindre Anfinsen Sandal bistår Interstil AS og Skeidarliving Group AS i sak mot Nine United Denmark om sistnevntes stol Hay AAC 22.

Kluge i DN: Krav på flere hundre millioner i teknologistrid

I sommer fikk Neodrill ved Kluge fullt medhold i saken mot Statoil, om midlertidig forføyning mot bruk av CapX-teknologien. Saken kommer nå opp for ordinær hovedforhandling i mars 2018, og DN har i den anledning fulgt opp saken. NeoDrill er representert av assosiert partner Kyrre Tangen Andersen og partner Steffen Asmundsson.

IPR-satsning fra Kluge

Etter å ha opplevd stor suksess med tvisteløsning innen immaterialrett har vi nå doblet antall advokater som jobber dedikert med IPR-rettslige problemstillinger.

Bransjer

Fagområder

Kyrre arbeider både i Kluges energiavdeling og i Kluges IKT/immaterialrettsavdeling. Han har også vært involvert i Kluges avdeling for prosedyre og offentlige anskaffelser, og har en bred praksis som involverer blant annet løpende bistand, prosjektgjennomføring tilknyttet utbygging av oljefelt og tvisteoppdrag.

Kyrre bistår hyppig innenfor immaterialrett, både i startfasen/gründerfasen, i kontraktsforhandlinger, ved salg og oppkjøp og i tilknytning til tvist. Bistanden dekker saker innenfor de fleste immateriellrettslige/IKT-rettslige områder, inkludert opphavsrett, designrett, kjennetegnsrett, patentrett og IKT-rett.  

Han arbeider også jevnlig med utforming og gjennomgang av kontrakter og kontraktsstrategier innenfor ulike rettsområder, både for offentlige og private klienter, og basert både på kontraktstandarder og andre avtalekonstruksjoner, inkludert utforming av nye avtaleverk. 

Kyrre har også bistått en rekke kraftforetak innenfor så vel juridiske utredninger som tvister. Kyrre holder jevnlig foredrag, blant annet om beskyttelse av immaterielle rettigheter, og holder også klientrettede kurs innenfor immaterialrett.. I tillegg har Kyrre oppdrag som foreleser ved Universitetet i Stavanger.

Kyrre har også ansvaret for Kluges Gründerhjelp i Stavanger.