Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Kyrre Tangen Andersen

Partner Stavanger

+47 990 21 930 Last ned CV / Last ned vcard

Bredt arbeidsfelt med fokus på bistand innenfor immaterialrett, energi og tvist

Aktuelle nyheter relatert til Kyrre Tangen Andersen:

Kluge med flere rangeringer i Advokatundersøkelsen

I dag ble den årlige Advokatundersøkelsen i regi av Finansavisen JUS lansert. Femten av våre advokater er rangert som ledende innen sine fagområder. Det er spesielt gledelig at flere av våre unge advokater trekkes frem helt på topp som Up & coming i kategoriene Immaterialrett og media, Teknologi og digitalisering, samt Varehandel.

Digitale videoopptak av vitneforklaringer

Et team fra Kluges prosessgruppe har skrevet et bidrag til den internasjonale publikasjonen In House Laywer, som retter seg mot samme målgruppe som Legal 500.

Kluge bistår oilservicebedriften Bondura i teknologitvist

Kluge ved Kyrre Tangen Andersen, Jørgen Christian Stabel og Eirik Aanestad bistår den jærske oilservicebedriften Bondura AS i en teknologitvist mot selskapets tidligere gründer og hovedoppfinner.

Nye partnere i Kluge

Vi er stolte av å ønske Kyrre Tangen Andersen, Nicolai René Nielsen og Samuel Skrunes velkommen til partnerskapet i Kluge. De tiltrer i januar 2019.

Bransjer

Fagområder

Kyrre arbeider både i Kluges energiavdeling og i Kluges IKT/immaterialrettsavdeling. Han har også vært involvert i Kluges avdeling for prosedyre og offentlige anskaffelser, og har en bred praksis som involverer blant annet løpende bistand, prosjektgjennomføring tilknyttet utbygging av oljefelt og tvisteoppdrag.

Kyrre bistår hyppig innenfor immaterialrett, både i startfasen/gründerfasen, i kontraktsforhandlinger, ved salg og oppkjøp og i tilknytning til tvist. Bistanden dekker saker innenfor de fleste immateriellrettslige/IKT-rettslige områder, inkludert opphavsrett, designrett, kjennetegnsrett, patentrett og IKT-rett.  

Han arbeider også jevnlig med utforming og gjennomgang av kontrakter og kontraktsstrategier innenfor ulike rettsområder, både for offentlige og private klienter, og basert både på kontraktstandarder og andre avtalekonstruksjoner, inkludert utforming av nye avtaleverk. 

Kyrre har også bistått en rekke kraftforetak innenfor så vel juridiske utredninger som tvister. Kyrre holder jevnlig foredrag, blant annet om beskyttelse av immaterielle rettigheter, og holder også klientrettede kurs innenfor immaterialrett.. I tillegg har Kyrre oppdrag som foreleser ved Universitetet i Stavanger.

Kyrre har også ansvaret for Kluges Gründerhjelp i Stavanger.

legal 500

Kyrre har skrevet årets Q&A for tvisteløsning og en Hot Topic-artikkel om "Trademark law and the criteria of distinctiveness", for Legal500.