Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Mari Klungsøyr Kristiansen*

Advokatfullmektig Oslo

+47 479 03 123 Last ned CV / Last ned vcard

Rådgivning og tvisteløsning innenfor teknologi og offentlige anskaffelser

Aktuelle nyheter relatert til Mari Klungsøyr Kristiansen*:

Kluge bidrar til prestisjetung internasjonal veiledning om cybersikkerhet

International Comparative Legal Guides: Cybersecurity 2021 er publisert. I utgivelsen behandles regelverk omkring ulike, relevante aspekter ved cybersikkerhet i flere jurisdiksjoner.

Artikkel om endringsadgangen i IT-kontrakter underlagt anskaffelsesregelverket

Regelverket for offentlige anskaffelser gjelder i hovedsak prosessen frem til kontraktsinngåelse. Den etterfølgende kontraktsfasen reguleres i utgangspunktet av kontraktsretten. Et viktig unntak fra dette utgangspunktet er reguleringene av hvilke endringer som er tillatt å gjøre i kontrakter som er underlagt anskaffelsesregelverket.

The In-House Lawyer

Kluges IPR-team ved Kyrre Tangen Andersen, Mari Klungsøyr Kristiansen og Stian Hultin Oddbjørnsen har bidratt med en artikkel om opphavsrett i arbeids- og oppdragsforhold i Norge i vårutgaven av det internasjonale magasinet «The In-House Lawyer».

Bransjer

Fagområder

Mari arbeider i Kluges avdeling for offentlig sektor og er del av Kluges tech team. Hun arbeider primært med prosjekter og tvisteløsning innenfor områdene teknologi og offentlige anskaffelser.

Mari har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen. Her skrev hun en avhandling med tittelen "'Objektiv proforma' - med særlig vekt på kreditorbeslag". Hun har også vært på utveksling ved Pennsylvania State University, hvor hun tok spesialemner innen amerikansk kontraktsrett, internasjonal finansregulering og internasjonal tvisteløsning.

*Permisjon