Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Nicolay Arntzen Bondi

Advokatfullmektig Oslo

+47 417 83 434 Last ned CV / Last ned vcard

Bistand på en rekke rettsområder, særlig innen skatterett og tvisteløsning

Aktuelle nyheter relatert til Nicolay Arntzen Bondi:

Skatte- og avgiftsendringer i revidert nasjonalbudsjett 2020

Regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett for 2020 ble fremlagt i dag, 12. mai 2020. Revidert nasjonalbudsjett er naturlig nok preget av midlertidige tiltak i tilknytning til virusutbruddet, men inneholder også en rekke endringer og forslag uten direkte tilknytning til covid-19.

Statsbudsjettet 2020 | Kort oppsummert

Regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2020 ble fremlagt i dag, 7. oktober 2019. Årets statsbudsjett innebærer ingen vesentlige endringer verken på skatte- eller merverdiavgiftsområdet. Skattesatsen på alminnelig inntekt forblir uendret på 22%.

Revidert nasjonalbudsjett 2019 – kort oppsummert

Regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett for 2019 ble fremlagt i dag, 14. mai 2019. Revidert budsjett inneholder ingen forslag til større endringer i selskapsskattereglene.

Bransjer

Fagområder

Nicolay er tilknyttet Kluges avdeling for industri, handel og finans. Han arbeider bredt med tvisteløsning innen en rekke rettsområder.

Nicolay har master i rettsvitenskap fra Universitet i Oslo. Han har vært vitenskapelig assistent ved Institutt for offentlig rett, hvor han skrev om legalitetsprinsippet som tolkningsregel i skatteretten. Nicolay har også hatt et utvekslingsopphold ved Cornell Law School.