Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Olav Hasaas

Partner Oslo

+47 951 09 562 Last ned CV / Last ned vcard

Bred erfaring fra energibransjen

Aktuelle nyheter relatert til Olav Hasaas:

I media | Kluge ser nye muligheter for en oljebransje i omstilling

Stavanger Aftenblad skriver i dag at mens diskusjonen om endring i oljeskatt raser, mener et knippe oljeadvokater at oljebransjen, uavhengig av tiltakspakken, må belage seg på store endringer i årene som kommer.

Kluge har bistått Bane NOR i det som er omtalt som Norges største digitaliseringsprosjekt

Kluge Advokatfirma har bistått Bane NOR med inngåelsen av kontrakter i det som er omtalt som Norges største digitaliseringsprosjekt – innføringen av nytt signalsystem for jernbanen i Norge.

Bransjer

Fagområder

Olav jobber hovedsakelig innenfor industri og energisektoren, herunder olje og gass samt kraft og fornybar, og bistår en rekke selskaper innen disse områdene. Olav har spesialkompetanse innen komplekse leveranse-/utbyggingsprosjekter og transaksjoner/M&A. Han har bred erfaring fra kontraktsforhandlinger og transaksjoner både i Norge og internasjonalt.

Olav har vært involvert i en flere større offshore og landbaserte utbyggingsprosjekter og har inngående kjennskap til de sentrale kontraktstandardene som benyttes i større leveranse-/utbyggingsprosjekter. Han har også holdt en rekke kontraktskurs og benyttes regelmessig som sensor og veileder ved Universitetet i Oslo innen fagene petroleumsrett og petroleumskontrakter.

Fremhevet i Chambers' oversikt over advokater innenfor energi, olje og gass: "He's a great lawyer to have in discussions; he has great knowledge of the business side of things," and praises his ability to prioritise the key issues: "He knows where to pick up the pressure; he doesn't waste time turning every stone over."