Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Reidar Espeland Mowatt

Senioradvokat Bergen

+47 959 70 984 Last ned CV / Last ned vcard

Rådgivning innen transaksjoner/M&A, selskapsrett og kontraktsrett, med særlig erfaring fra shipping og offshore

Aktuelle nyheter relatert til Reidar Espeland Mowatt:

Kluge i Estate Vest | Styrker transaksjonsteamet i Bergen

Kluge har på noen få måneder styrket laget med fem nye advokater ved bergenskontoret, med særlig satsing på eiendomstransaksjoner. Med dette har Kluge nå etablert et av de sterkeste juridiske eiendomsmiljøene i Bergen.

Kluge styrker vårt Bergenskontor

Vi er glade for å ønske Jan Magne Isaksen og Reidar Espeland Mowatt velkommen til vårt kontor i Bergen. Jan Magne vil være en del av vårt prosedyreteam, og inngå i vår avdeling for Eiendom og entreprise. Reidar starter som senioradvokat og vil tilføre verdifull kompetanse innen selskapsrett og transaksjoner i vår avdeling for Industri, handel og finans.

Bransjer

Fagområder

Reidar er tilknyttet Kluges avdeling for industri, handel og finans, og arbeider særlig med transaksjoner, selskapsrett og generell kontraktsrett innen en rekke sektorer og bransjer. Reidar har primært oppdrag som består i alminnelig selskapsrettslig og transaksjonsrelatert bistand til selskaper og aksjonærer, herunder relatert til kapitalforhøyelser, due diligence-prosesser, aksjekjøpsavtaler og aksjonæravtaler.

Reidar har videre særlig erfaring med rådgivning innen shipping/offshore-sektoren, herunder utarbeidelse og forhandlinger av certepartier, avtaler for bygging og kjøp av skip og andre kommersielle avtaler.

Reidar har også vært dommerfullmektig i Nordhordland tingrett og Bergen tingrett i to år.